Nieuw merk: Ralph Lauren

31 maart 2023

Nieuw merk: Ralph Lauren Eyewear %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze
Nieuw merk: Ralph Lauren Eyewear %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Welcome to the f(r)amily!

Hello you sharp lookin’ face! Wij hebben er nóg een nieuw merkje bij! En van deze topper zijn we er 100% zeker van dat je de naam wel zal kennen. Welcome in the f(r)amily: Ralph Lauren!

Nee hier geen felgekleurde polo’s of hemdjes met het gekende ‘paardjeslogo’ maar wel hun fantastisch mooie brillencollectie. Tijdloze monturen van ongeziene kwaliteit. Say hello to Ralph Lauren Eyewear.

Ralph Lauren: His-story?

Het bedrijf is opgericht door Ralph Lauren in 1967 en begon met het verkopen van stropdassen. Twee jaar na de opening opende hij zijn eigen winkel. Het werd pas een internationale winkel in 1981 toen hij zich ging vestigen in Londen. Sinds deze tijd is hij een echt begrip geworden in de wereld van fashion.

Pas in de jaren 80 begon hij zich ook te focussen op brillen en zonnebrillen. En Mr. Lauren wist ook hier de wereld mee te veroveren. Hij kon monturen ontwerpen die klasse uitstraalden voor zowel dames als heren. Ja, Ralph Lauren Eyewear staat voor kwaliteit, elegantie en tijdloos.

Vorm en kleur

Nee, bij Ralph Lauren zal je geen ingewikkelde geometrische vormen terugvinden. We zien één voor één degelijke klassiekers zoals het bekende pantos model en ook de volledig ronde montuur komt vaak terug in de collectie. Ideaal voor iemand die op zoek is naar een tijdloze frame die toch klasse uitstraalt. De goede kwaliteit is natuurlijk mooi meegenomen, hé!

Op gebied van kleur kunnen we zeggen dat de basiskleuren deze collectie maken! We zien fresh frames in het stijlvolle zwart en het warme bruin, met af en toe een subtiele shakering. Nieuwkomer op gebied van kleur: donkerblauw! Ja, deze marinetint is het ideale alternatief voor wie eens iets anders wil dan zwart.

Spotten we daar nóg een nieuwe kleur bij RL? Yep, hou je vast voor enkele see-trough kleurtjes. Zo heb je bijvoorbeeld de lichtgrijze transparante kleur. Perfect voor iemand die een tijdloze frame zoekt in een zachte en vernieuwende kleur! Kom jij ‘m als eerste passen?

Acetaat én metaal

Jep, de fresh frames van Ralph Lauren zijn vervaardigd uit zowel het fijne metaal als uit kunststof. Opnieuw geen opvallende emblemen maar wel het herkenbare ‘vlaggetje’ op de veer. Ja, een ‘Ralphke’ herken je onmiddellijk aan het rood/blauwe detail op de veer van je nieuwe montuur!

Fan van Ralph Lauren? Kom als eerste jouw favo frame passen in onze winkel! Tot binnenkort!

Winkelwagen