Welcome to the f(r)amily: Herzblut & Jplus

4 maart 2023

Nieuwe merken Herzblut en Jplus %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Vernieuwde winkel = nieuwe merken. Hoogtijd om jullie voor te stellen aan deze 2 fantastische nieuwkomers namelijk Herzblut & Jplus.

1. Herzblut

Zoals de naam al doet vermoeden is Herzblut een op en top Duits merk. De moderne, maar eigenzinnige stijl van deze nieuwkomer trok direct onze aandacht. Ja, moderne monturen van oerdegelijke Duitse kwaliteit die ook nog eens budgetvriendelijk zijn. Da’s er eentje voor Frames and Faces! Geen twijfel mogelijk!


Maar, wat kunnen jullie nu verwachten van het merk met de ietwat ‘gothic-achtige’ naam? Let’s go…

Herzblut for him

Één ding is zeker, Herzblut staat voor strak, modern en eenvoud. Dat zien we dan ook bij de herenbrillen terug.In deze collectie kun je eigentijdse (zonne)brillen zonder al te veel ‘poespas’ zoals opvallende emblemen of logo’s terugvinden.Qua vorm zien we vooral vierkante en rechthoekige modellen in zowel kunststof als metaal en zelfs het verderlichte titanium.

Ook combinaties tussen beide materialen vrolijken de collectie op! Herzblut durft een strakke front in acetaat wel eens te combineren met een brede metalen veer. En gelijk hebben ze, want dit geeft ietwat sobere montuur direct meer pit!

Qua kleur neemt zwart de bovenhand, maar er zitten ook enkele uitzonderingen bij zoals het originele zachtroze voor heren. Durf jij ‘m als eerste passen?

Herzblut for her

Van eenvoud en strak naar toch wat speelsere monturen bij de damescollectie van Herzblut. De metalen sunnies zijn echt origineel te noemen. Vrolijke ronde monturen in het feloranje of het pastel paars afgewerkt met fijne details zoals een gekarteld boordje of een glitterveer.

Onze favoriet? De metalen vlindermontuur met het dubbele randje. Zo vrouwelijk en toch modern! Where’s the party? 🙂

Bij de optische brillen zien we opnieuw vrij strakke, maar toegankelijke frames. Wij zijn in ieder geval verliefd op de fantastische kleurovergangen van Herzblut. Bovenaan het donkere chocoladebruin die zacht oversmelt naar een warme nude kleur onderaan. Kom jij deze brillen als eerste ‘proeven’?

2. Jplus

Jplus is een Italiaans merk dat hippe en eigentijdse brillen produceert voor dames. Hun doel was van begin af aan duidelijk: hoogstaande kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat klinkt uiteraard als muziek in onze oren (en ogen). Maar hoe zien de brillen en zonnebrillen van Jplus er nu uit?

We kunnen er niet omheen, de frames van Jplus zijn gewoonweg de max! Powerbrillen in geometrische vormen. En laat opvallende powerbrillen nu net dè trend van 2023 zijn. De brillen van Jplus hebben een massieve look, maar dankzij handgemaakte en driedimensionale processen ervaar je nog steeds een optimaal draagcomfort. Met dit merk kies je voor exclusievere designs en hoekige modellen. De ronde brillen zijn bij Jplus in de minderheid… Let’s go ‘math’!

Op gebied van kleuren is Jplus dan net iets ‘braver’. Zo werken ze vooral met het tijdloze zwart en het warme tortoise. Maar we spotten ook enkele zachtroze frames die mooi passen voor dames met een iets donkerder velletje.

Wistjedatje: In elke bril van het Italiaanse merk Jplus zit de letter J ergens ‘verstopt’. Vind jij ze terug?

Kom alvast eens kennis maken met Herzblut en Jplus in de winkel.
PS: deze twee merkjes zijn niet de enige collecties die sinds kort deel uitmaken van ons aanbod, maar daarover later meer ?.

Winkelwagen