We’re back

31 januari 2023

We're back: welkom in de vernieuwde winkel - Frames and Faces

The word is out! Vrijdag 10 februari opent onze brillenwinkel Frames and Faces officieel opnieuw de deuren.

Welkom in onze vernieuwde winkel

4 jaar na de opening van Frames and Faces is onze vernieuwde winkel een feit! Na enkele weken stevig verbouwen, zijn we helemaal klaar om jullie opnieuw te adviseren bij de keuze van je toekomstige frame.

Hoe Frames and Faces er nu uitziet? Aan jou om dat te ontdekken! We gaan niet alles prijsgeven, maar het eindresultaat ziet er alvast fan-tas-tisch uit. Wat mag je verwachten:

  • Een gloednieuwe lenzen corner
  • Een aparte ruimte voor oogmetingen
  • Een gezellige zithoek, drinks included!

Maar het beste nieuws: heel wat extra winkelruimte met nog meer funky frames.

Openingsweekend 10 & 11 februari

Benieuwd? Wij verwelkomen jullie heel graag tijdens het openingsweekend op vrijdag 10 & zaterdag 11 februari. Kom langs, verken onze gloednieuwe store én ontdek de fresh frames van merken als Kaleos, Komono, Marc Jacobs, David Beckham of Gigi Studios.

Wij zorgen uiteraard voor drinks! Of zoals Bruno Mars zou zingen: “I’ll catch a lemonade for ya.” 😉

  • Vrijdag 10/02: 10u tot 18u
  • Zaterdag 11/02: 10u tot 18u

Good(ie) to know!

Psssst… de eerste 15 faces krijgen een goed gevulde goodiebag mee naar huis! Neem het van ons aan, deze goodiebag wil je echt hebben. Kom jij als eerste de vele brillen & zonnebrillen voor zomer 2023 passen?

Februari = feestmaand

Frames and Faces in een nieuw jasje? Dat vieren we met een kanjer van een actie. Je maakt de hele maand februari kans op een reischeque t.w.v. €500!

Say what? Jawel, bij aankoop van een bril of zonnebril kan je een reischeque winnen. Jij kiest zelf de eindbestemming! Wordt het een tripje naar het romantische Parijs, het historische hart van Rome of liever een weekje chillen op een Grieks eiland?

Haal die reiskoffer al maar van zolder. En stuur ons een kaartje hé!

Winkelwagen