Ready, set, shoot! Een kijkje achter de schermen.

25 februari 2019

Kaleos brillen en zonnebrillen - Frames and Faces

Voor de allereerste shoot van Frames and Faces trokken we naar de Gentse rooftopbar Gaston. De zon was ook van de partij waardoor we op het schitterend dakterras enkele topbrillen op plaat konden vastleggen!

Funky frames for fancy faces

Het ietwat tropische en kleurrijke interieur van Gaston vormde een perfecte match met de brillen van onder andere Kaleos, Kenzo of Simple. Onze collecties weerspiegelen de verschillende soorten ‘faces’ in ons leven: van die gave gingerhead tot die grappige barman van Oosterse origine.

De naam ‘Frames and Faces’ is dan ook geen lukrake keuze. Met die benaming willen we benadrukken dat bij ieder face een ander frame past. Want ieder gezicht is uniek. Jouw prachtige hoofd verdient waarschijnlijk een compleet andere bril dan die vriendelijke knikker van je BFF (Best Friends Forever, ook wel boezemvriend).

Net daarom kiezen we niet voor 1 brillenmerk, maar voor een divers aanbod brillen en zonnebrillen. Voor zowel freaky, funny als fancy faces. Laat je inspireren door de beelden en onze ‘behind the scenes’ video. Wie weet, misschien zien we elkaar nadien wel in onze gloednieuwe winkel!

Ontdek onze hippe brillenmerken!

Wil je meer weten over onze funky brillenmerken? Op onze merkenpagina ontdek je een volledig overzicht van de collecties.

Benieuwd naar meer frame news? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Winkelwagen