1 & 2 oktober: shopping weekend

20 september 2022

Weekend van de klant op 1 & 2 oktober - optiek Frames and Faces

Weekend van de Klant

Hoera, het Weekend van de klant komt er opnieuw aan. Laat dat nu net het uitgesproken moment zijn om onze f(r)amily – ja, jullie – te bedanken voor het voorbije jaar. Yes, jullie kwamen massaal langs en deelden de mooiste foto’s op jullie socials. Dus dat verdient een extraatje!

Bovendien is dat weekend hét moment om de nieuwe brillencollecties te komen ontdekken. Benieuwd wat je mag verwachten van het shoppingweekend in oktober? Lees snel verder…

“Harry Styles on repeat, graag!”

Let’s celebrate!

Tijdens het weekend van de klant, op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, leggen we jullie in de watten! Kom snuisteren tussen onze frames, geniet van een fris glaasje bubbels. We zorgen uiteraard ook voor een heerlijke alcoholvrije variant. Wat dat wordt, zal je snel te weten komen via Instagram! 😉

Maar dat is nog niet alles! Bij aankoop van een nieuwe bril of zonnebril krijg je dat weekend een leuk geschenk. Jip, je krijgt deze coole speaker box cadeau. Music Ma-eye-stro!

Onze openingsuren tijdens het shoppingweekend in oktober:

Zaterdag 01/10: 10u – 18u

Zondag 02/10: 13u – 17u

Brillentrends herfst/winter 20200

Tijdens het weekend van de klant kan je kennismaken met onze nieuwste frames & hipste brillentrends. Zo triomferen dit najaar de groene en blauw brillen. Bij merken als Kaleos, Gigi Studios en Komono spotten we kleurrijke semi-transparante brillen in grasgroen of petroliumblauw acetaat. Bovendien zijn dit twee kleuren die je ook gemakkelijk kan combineren met kledij & accessoires!

En qua vorm? Wel, vierkante of hoekige brillen zijn dit najaar het nieuwe rond. Geometrische modellen, zoals een achthoekige bril, winnen steeds meer aan populariteit. Geen idee hoe je jou dat moet voorstellen? Kom deze & meer brillentrends zelf ontdekken in de winkel!

Mosterd? Oker? Of toch pindakaas?

Trendspotting: de kleur oker charmeert onze ogen deze winter. Een warme kleur die we steeds zagen terugkeren op de catwalk. Een donkere haarkleur? Dan heb je geluk! Deze donkergele kleur zal jou ongetwijfeld goed staan. Kom gerust langs en ontdek of deze kleur jouw cup of tea is… Tot binnenkort!

Winkelwagen