19/12: Sunday shopping in december!

10 december 2021

19/12: Sunday shopping in december! • Frames and Faces

Zondag 19 december openen we onze deuren voor een Christmas Shopping weekend! De winkel zal 19/12 open zijn van 13u tot 17u.

Een nieuw jaar, een nieuwe look

Wil jij een nieuwe bril om de feestdagen in alle glans te kunnen vieren of zoek je nog een origineel geschenk? Dan ben je bij Frames and Faces aan het juiste adres! Wij zorgen voor bubbels, fingerfood en een fles champagne bij aankoop van een (zonne)bril. Kom je liever op vrijdag of zaterdag? Ook dan wordt je verwend met bubbels!

Bovendien ben je zo zeker dat je de feestdagen met een nieuwe look kan vieren ? Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de voorgeschreven brilsterkte, het toch een kleine week duurt voor je bril klaar is.

Gedaan met cadeaustress

In onze conceptstore ontdek je niet alleen heel wat hippe brillen, maar ook originele accessoires en gifts. Verras je familie of vrienden met een van onze travelguides, een handtas, een kleurrijke brillenketting of etui, een feestelijk kaartje van Kaart Blanche of … een cadeaubon!

Save the date!

Zondag 19 december van 13u tot 17u.

Alle andere dagen, van dinsdag tot en met zaterdag zijn we er steeds tussen 10u en 18u. Heb je nog een oogmeting nodig of kan je niet wachten? Maak dan nu alvast jouw afspraak onderaan deze pagina. Of spring gewoon eens binnen!

Kleine tip: nog tot het einde van het jaar geniet je van onze DriveSafe actie. Koop je een nieuwe bril met Zeiss SmartLife glazen? Dan krijg je je Zeiss DriveSafe glazen cadeau in je tweede Frames and Faces montuur. Alle info & voorwaarden in de winkel.

Tot snel!

Winkelwagen