De favoriete indian summer zonnebrillen van Josfien & Jolyce

8 september 2022

Top 5 zonnebrillen voor de indian summer. FramesandfacesHi guys! De zonnige festivaldagen en zwoele zomeravonden maken stilletjes aan plaats voor de mooiste tijd van het jaar: INDIAN SUMMER.
Our favourite! Heerlijk nazomeren met de natuur op zijn best. Wij gingen voor jullie op zoek naar de leukste sunnies voor het najaar.

Te beginnen met de 3 favoriete zonnebrillen van Jolyce, onze nieuwe content creator en een grote (zonne)brillenfreak. Haar motto? ‘Basic outfit? Kies dan voor een statement frame!’ Lees zeker verder en ontdek ook de Josfiens top 3 zonnebrillen voor een fantastische indian summer.

Top 5 zonnebrillen voor de indian summer. Framesandfaces

Op 3:
Deze subtiele cat-eye zonnebril, in een vrolijk paars kleurtje, springt bij het binnenwandelen van onze winkel meteen in m’n vizier! Let zeker op de speelse details in leopard print. Het maakt deze 60’s geïnspireerde zonnebril net dat beetje hedendaagser en gedurfd.

I love the combo tussen het semi-transparante paars en de dierenprint. Draag hem op een basic outfit zodat deze beauty echt naar voren komt

Top 5 zonnebrillen voor de indian summer. Framesandfaces

Op 2:
Dit frame ving meteen mijn aandacht. Heb ik al verteld dat ik een voorkeur heb voor retro brillen? De robuuste uitwerking in acetaat zorgt voor die instant ‘classy’ factor. Dankzij de bruin gevlekte kleurschakeringen, ook wel tortoise genoemd, behoudt ie een zachte uitstraling.

Een chique vlindermontuur die helemaal tot z’n recht komt zodra de najaarszon op je gezicht valt. Just my thing! Helemaal mijn ding! Combineer deze zonnebril met een felgekleurde lip of een ponytail à la Ariana Grande.

Op 1:
Deze zachtroze zonnebril heeft alles wat ik zoek. De eerder lichte transparante kleur in verhouding met de statige en grote vorm vind ik bangelijk!
Licht opgaande bovenhoeken en toch afgerond onderaan. Yes klasse! Wist je trouwens dat brillen in semi-transparante kleuren de trend van het najaar zijn?

Deze lekker gewaagde zonnebril maakt je outfit compleet. Draag hem op een lederen jack of een oversized denim jas. Wedden dat je er fantastisch gaat uitzien? Absoluut mijn nummer 1!

Op 3:

Het leven door een roze bril? ’t Zal wel zijn! In de nieuwste najaarscollecties zijn semi-transparante brillen & zonnebrillen populair. Denk maar een kristalwit, doorzichtige grijze of groene tinten, maar ja hoor… ook roze. Roze zonnebrillen worden meestal gecombineerd met een zacht zonneglas, zoals de warme dégradé kleur bij deze Marc Jacobs zonnebril.

Klaar voor een zwoele Indian Summer!

Top 5 zonnebrillen voor de indian summer. Framesandfaces

Op 2:

Bij een nonchalant zomerjurkje zal ik sneller voor een verfijnde zonnebril in metaal kiezen. Bij merken zoals Ba&sh, Marc Jacobs of Garrett Leight zal je vast een leuk exemplaar vinden.

Hier draag ik er zelf eentje van Ba&sh. Ik ging voor een subtiel vlindermodel, met een fijn groen randje rondom de montuur. Een subtiel kleuraccent die de zonnebril nét een tikkeltje specialer maakt!

Top 5 zonnebrillen voor de indian summer. Framesandfaces

Op 1:

Ik ben een echte chameleon. De ene dag kies ik voor een kleurrijke outfit, de andere dag houd ik het liever strak en sober. Boyfriend jeans, oversized blazer en een chunky zonnebril. Zoals dit stoere, vierkante exemplaar van Gigi Studios: een vierkante zonnebril, met afgeronde zonneglazen in een bruine dégradé kleur.

Top 5 zonnebrillen voor de indian summer. Framesandfaces
Winkelwagen