Voor hem èn haar: 6 brillen onder de €150

28 oktober 2022

Een bril onder €150 voor hem en haar. Frames and Faces

It’s all about the money, honey

Het leven is duurder geworden. We horen het overal: de hoge energieprijzen, dure brandstof, nieuwe winterjas en dan nog eens kerst en nieuw voor de deur. Help?

We durven de aankoop van een nieuwe bril wel al eens uit te stellen. “Hé, nog een jaartje met mijn oldtimer-montuur kan er wel nog bij, niet?”

Bij Frames and Faces houden we van trendy nieuwe monturen met de juiste glazen voor optimaal comfort. Daarom zochten wij 6 budgetvriendelijke brillen voor jullie uit. Voor zowel hem als haar kozen wij 3 frames onder de €150. En met een beetje geluk heb je nog wat budget over voor een nieuw paar sneakers, right?

Betaalbare brillen voor haar:

The Desmond by Kaleos

Deze speelse montuur is er eentje voor de dames die een bril zoeken die niet te klassiek is.

Een ronde bril met een gevlekt patroon zorgt voor een stoere en edgy look die niet alledaags is. De gouden details op de veer geven deze frame dan weer ‘a girly’ touch.

Prijs: €140

Marc Jacobs

Zoals jullie wellicht al lazen in onze MJ blog is deze designer hot in brillenland. Deze montuur is sémi-transparant en geeft een zachtroze tint. Als je goed kijkt heeft deze bril een donkerder kleurverloop naar de veren toe.

Deze bril geeft een wauw gevoel door zijn grootte maar uiteraard ook door de peachy kleur. Wistjedatje: deze bril heeft magnetische veren.

Prijs: €140

Ray-Ban

Deze montuur is een blijver. Een fijne metalen bril in een warme rosé kleur. De niet volledig ronde glazen geven deze frame een moderne look met een zachte roze schittering.

Dit model is er eentje voor de dame die geen te opvallende bril zoekt maar eerder een fijne montuur die goed blend met het gezicht en toch erg trendy is.

Prijs: €125

Betaalbare brillen voor hem:

The Jeff by Komono

Als we spreken van een betaalbare bril die er bovenop nog eens stijlvol en trendy uitziet dan past de Jeff vast en zeker in dit plaatje.

Deze montuur is gemaakt uit kunststof en dankt zijn classy uitstraling aan de afgeronde zwarte montuur met brede veren. Picture perfect.

Prijs: €99

Waiting For The Sun

Deze massievere montuur is ook een van onze favorieten. De transparante kleur geeft deze frame die moderne look.

Blauwe ogen? Dan zal deze grijsblauwe kleur je ongetwijfeld goed staan. Laat je ogen en je portefeuille spreken met deze stijlvolle bril van Waiting For The Sun.

Prijs: €120

Levi’s

Budgetvriendelijk? Levi’s staat ervoor bekend voor zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding. Trendy monturen voor erg schappelijke prijzen.

Neem nu deze metalen bril met dubbele brug. Het sportieve van het acetaat in combinatie met het klassiekere gouden metaal maakt deze montuur tijdloos en elegant.

Prijs: €109

Winkelwagen