We proudly present… Frames and Faces.

25 februari 2019

Optiek Lammerant proudly presents… Frames and Faces. Het was iets waar we al even mee rondliepen: een hippe, trendy concept store met betaalbare designbrillen.

Affordable frames for unaffordable faces

Een bril kiezen, het is voor ons opticiens en brillengeeks heel vanzelfsprekend. Brillen passen is echter meer dan een accessoire kiezen, het is een (soms stresserend) belangrijke keuze. Een bril moet namelijk perfect passen bij jouw identiteit, maar evenzeer bij je look of outfit.

Heel wat jongvolwassen zijn op zoek naar een unieke bril, maar hebben dikwijls een beperkter budget waardoor ze sneller naar grote ketens trekken. Zeg neen tegen die eenheidsworst en ontdek de meest funky brillen bij Frames and Faces.

Onze brillen en zonnebrillen zijn zorgvuldig geselecteerd door ons brillenverslaafd team. We snuisteren de markt af op zoek naar wat er nieuw is. Onze frames zijn freaky, fabulous, fresh en soms ook wel wat fancy. Kijk rond, zet ze op en twijfel gerust nog een paar keer.

Waiting for the Sun brillen en zonnebrillen - Frames and Faces

Eyewear & services

Niet zeker of die bril nu wel echt bij je past? Wij geven je eerlijke raad, als fellow brillendragers. Want we hebben allemaal wel al eens een ‘frame of shame’ gehad (hallo Harry Potter). Die fout laten we jou niet maken.

Goed zien en er goed uitzien, dat hoort uiteraard samen. Daarom hebben wij vakmensen in huis die je helpen met de juiste glazen, metingen en opvolging. Heb je nog een oogmeting nodig? Dan kan je steeds bij ons terecht. Wie dat wil kan online een afspraak maken, of bel ons even op.

Happy Marge Simpson GIF - Find & Share on GIPHY

Ontdek onze splinternieuwe winkel

Design, mode, coole frames en blinkende glazen, dat is waar wij happy van worden. Als we die dan nog kunnen matchen met een happy face, dan kan onze dag niet meer stuk.

Check onze gloednieuwe store in Deinze en vind een funky frame voor je fabulous face!

Tot binnenkort!

Kaleos brillen en zonnebrillen - Frames and Faces
Winkelwagen