Wen-in-1-week-lenzencampagne

26 mei 2023

Wen in 1 week lenzencampagne %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze
Wen in 1 week lenzencampagne  %%sep%% Frames and Faces %%sep%%  Deinze

Het gezellige festivalgebeuren staat voor de deur. De line-up is bekend, maar nu nog dat ticketje kopen en je vervelende ogen fixen.

Goed nieuws, Frames and Faces en onze voornaamste contactlensleverancier hebben de oplossing!

What?

Doe vanaf vandaag mee aan de ‘Wen-in-1-week’ lenzencampagne en loop onze winkel uit met de ideale lens èn een kans op een gratis festivalticket. Meer informatie kun je vinden in deze blog alsook binnenkort op onze Instragamfeed.
Who?

Ben je tussen de 18 en 24 jaar en heb je al van het comfort van contactlenzen kunnen proeven? Dan is deze actie ideaal voor jou! We helpen je in de winkel met het kiezen van de juiste lens.

Ben jij een ‘lensmens’? Kom het hier te weten via de Coopervision quiz.

How?

Stap 1: Kom langs met jouw brilvoorschrift of laat de ogen nog eens opmeten door ons. Een meting bij ons kost gedurende deze actie slechts €15.

Stap 2: Koop per oog een doosje van 30 lenzen aan uit ons S1ngles daglenzen-gamma (basisprijs €24/doosje). Je krijgt een pakketje mee met informatie over de campagne alsook een party-dop om helemaal in de festivalsfeer te komen.

Stap 3: Hou jouw factuur bij en kom tussen 1 juni en 16 juli jouw kraslotje ophalen. Wie weet, mag je je tot winnaar kronen van een Ticketmaster voucher t.w.v. €75!

Good To Know

n tegenstelling tot lenzen uit grootwarenhuizen, zijn de S1ngles-lenzen gemaakt uit Silicone Hydrogel. Dit materiaal is de reden waarom jouw lenzen lekker knus aanvoelen.

Zijn de lenzen toch niet wat je verwachtte? Geen probleem! Kom zo snel mogelijk terug met jouw doosjes en we zoeken naar een oplossing!

Interesse? Spring eens binnen en we bekijken de mogelijkheden.

Winkelwagen