Wishlist: #5 musthave zonnebrillen trends

26 april 2019

Heerlijk dat zonnetje! Wij voelen de zomer – en de festivals, open-air feestjes, lange avonden aan de Graslei… – dichterbij komen. Heb jij jouw sunnies al op zak? We verklappen je alvast de leukste zonnebrillentrends van het moment.

#1: Mr. Big

Zonnebrillen met grote glazen zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Dat gaat van oversized exemplaren tot heuse shield sunnies zoals de Kaleos Edwards zonnebril. Ze bieden in ieder geval extra uv-bescherming voor de gevoelige huid rondom de ogen. Een stoere zonnebril & optimale bescherming, twee maal ‘YES’!

Oh ja, ook handig om vermoeide ogen (van te studeren, niet van te feesten du-uh) te camoufleren.

#2: Funny frames

Opvallende vormen, kleurrijke zonneglazen, vrolijke prints… Speelse designs maken de zomer extra fun! Denk maar aan het schakelaccent bij Stella McCartney, felblauwe spiegelglazen bij Komono of zwart/wit strepen bij Marc Jacobs.

En de prachtige hartvormige zonnebril van Kenzo natuurlijk! Liefde op het eerste zicht?

#3: Back to the future

Vooral in een strakke metalen uitvoering sluit de nineties micro-zonnebril perfect aan bij deze trend. Verder doen simpele, strakke frames het echt goed! Of probeer eens een een grafische combinatie in metaal en acetaat, zoals de coole Komono mannenzonnebril hieronder.

#4: Fair but square

De ronde zonnebril verdwijnt niet van het toneel, maar krijgt wel tegenwind van vierkante en hoekige monturen. Gespot bij zowel Kaleos, Kendall+Kylie als Dick Moby.

Want toegegeven, niet iedereen staat met zo’n rond model. Daarom helpen wij je met plezier de juiste keuze maken.

#5: Pink

Bekijk jij het leven door een roze bril? De kauwgumroze zonnebrillen van Waiting for the Sun of Ray-Ban helpen je op weg. 😉

Probeer de leukste frames in onze winkel in Deinze. Samen vinden we je toekomstige partner-in-crime. Draag je een bril? Laat ook je zonnebril op sterkte maken en geniet van 50% korting op onze zonneglazen. Vraag er naar in de winkel!

Wil je op de hoogte blijven van onze komende acties, events en nieuwste musthaves? Volg Frames and Faces op Facebook en Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Winkelwagen