Frames and Faces winkel Gentstraat 36 Deinze

Alles over onze diensten

Eyewear & services

Bij ons kan je niet enkel terecht voor een nieuwe bril of zonnebril, maar ook voor herstellingen, contactlenzen, een oogmeting of informatie over de verschillende soorten brillenglazen.

Repair

Staat je bril helemaal uit de haak na een enthousiaste knuffel van je suikertante? Spring gerust binnen, we checken meteen of we jou kunnen helpen! Bij Frames and Faces zijn alle kleine herstellingen gratis. Denk maar aan het rechten van een bril, vervanging van vijsjes of neuspads, de lengte van de veren bijregelen.

Brillenglazen

Goed zien en er goed uitzien, dat hoort samen. Daarom hebben wij vakmensen in huis die je helpen het juiste soort brillenglas te kiezen. En met een coole frame op je neus en de juiste glazen zie je even scherp als je eruit ziet.

Want wist je dat er verschillende types brillenglazen en coatings bestaan? Zo heb je unifocale glazen die je zicht voor veraf of dichtbij corrigeren, multifocale brillenglazen voor een scherp zicht op elke afstand of ook een computerbril. Heel wat mogelijkheden dus. En naast de standaard heldere ontspiegeling, bestaat er een coating die een stukje van blauw licht van digitale toestellen filtert. Dat zorgt voor minder schittering en meer comfort, handig voor wie heel wat uren voor een computer doorbrengt!

Contactlenzen

Toegegeven, een bril is heel cool. Maar tijdens een uitbundig avondje uit kan het misschien wel gebeuren dat jouw trouwe vriend zich plots een weg baant naar de – met bier overgoten – dansvloer. Uiteraard komt dit door jouw ongeziene dansmoves of de onbeteugelde armen van je danspartner. Dat terzijde, dan denk je misschien toch: why, why, why. Begrijpen we!

Wissel jouw bril op zo’n momenten af met daglenzen. Daglenzen zijn de perfecte compagnon voor een avondje uit, op reis of wanneer je een drukke festivalzomer voor de boeg hebt. Insteken, weggooien na gebruik en de dag nadien een nieuwe, schone lens. Heel gemakkelijk en geen gedoe met onderhoud.

Klinkt goed? We hebben steeds een ruim aanbod daglenzen in stock.

Oogmeting

Geen tijd in je volgepropte agenda om naar de oogarts te gaan? Gaan je tenen al krullen bij het horen van de – dikwijls lange – wachttijden? No worries, spring binnen in de winkel of maak je afspraak voor een oogmeting online.