Daglenzen, je beste buddy deze zomer

5 July 2020

Ik ga op reis en ik neem mee… daglenzen. Heb je deze zomer wilde (vakantie)plannen of heb je besloten er een sportieve zomer van te maken? In dat geval laat je jouw bril waarschijnlijk liever links – en veilig – liggen. Gelukkig zijn er daglenzen, een heel handige en perfecte afwisseling met jouw frame.

De voordelen van daglenzen

Drie redenen waarom daglenzen jouw BFF zijn deze zomer:

  1. Het is super makkelijk en hygiënisch. Je haalt ze uit hun individuele verpakking, steekt ze in en gooit ze bij het uithalen gewoon weg.
  2. Geen gedoe met onderhoud = je hoeft geen vloeistof mee te sleuren.
  3. Weet je nog die heel speciale of grote zonnebril waar je meteen gek van was, maar helaas niet op sterkte kon? Je combineert jouw daglenzen met elke zonnebril die je hebben wil, want deze hoeft niet meer op sterkte gemaakt worden.

Kleine tip: Ga je zwemmen met contactlenzen in? We raden het niet aan, maar als je het toch doet, gooi je lenzen na het zwemmen zeker weg en vervang ze door een vers paar.

Draag je maandlenzen? Ook dan kunnen daglenzen een snel alternatief zijn wanneer je op reis gaat of je lenzen draagt tijdens het zwemmen. ‘T is gewoonweg gemakkelijker – geen gedoe met producten en onderhoud – én hygiënischer. Laat gerust weten welke maandlenzen je nu draagt, dan bezorgen wij jou de best passende daglenzen.

Dick Moby brillen en zonnebrillen - Frames and Faces

Gratis cinematicket

In de winkel vind je o.a. daglenzen van Alcon, zoals de Dailies AquaComfortPlus of de Dailies Total1. Bij aankoop van de Dailies daglenzen krijg je nu ook een deel van je aankoop terug. Wij geven je in de winkel alle info omtrent deze cashbackactie.

Bij aankoop alle andere daglenzen, krijg je een gratis cinematicket. Bij aankoop van 2x 30-pack daglenzen, krijg je 1 cinematicket.* Koop je een 2x 90-pack dan krijg je 2 cinematickets.* Dan kijken we deze zomer met z’n allen een filmpje en volgend jaar zien we elkaar op de festivalweide!

Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor heel wat andere types dag- en maandlenzen.

* Zolang de voorraad strekt.