Save the date: 02/10 & 03/10

2 September 2021

https://www.framesandfaces.be/stories/save-the-date-02-10-03-10/

Save the date • Frames and Faces Deinze

Time to celebrate

Save the date: zet zaterdag 2 en zondag 3 oktober maar al vast in jullie agenda. Tijdens het weekend van de klant stellen we jullie de nieuwe wintercollectie brillen & zonnebrillen voor. We beloven jullie: het wordt fantastisch! Behalve unieke & betaalbare (zonne)brillen, voorzien we ook cocktails, fresh bites en funky beats.

Want je weet wat ze zeggen: a little party, never killed nobody…  🙃

Weekend van de klant

Na maanden thuis zitten, vonden wij het weekend van de klant de ideale gelegenheid voor een feestje! We verklappen nog niet alle details, maar wie als eerste op de hoogte wilt blijven houdt best ons instagram account in de gaten. Lust je BFF of je boyfriend ook wel een cocktailke? Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en ook de bob in jullie gezelschap wordt niet vergeten 😉

Save the date :

02/10: 10u – 18u

03/10: 13u – 17u

Save the date : Weekend van de klant 02/10 & 03/10 • Frames and Faces
Save the date : Weekend van de klant 02/10 & 03/10 • Frames and Faces

Winter 2021-2022: what’s hot?

Freaking good times are coming, dit vertaalt zich meer dan ooit ook op modegebied. Zo domineren unieke kleuren, originele vormen & gewaagde combo’s de nieuwe collectie brillen en zonnebrillen. Bye bye cocooning, hello (night)life!

Ook voor wie het liever iets minimalister heeft, hebben we een ruim aanbod. Samen zoeken we naar die ene bril, die perfect bij jou past & nog steeds betaalbaar is.

P.S.: blijf onze blog in de gaten houden, binnenkort droppen we een nieuw lookbook.

Studentenactie

Voor alle jongeren tot en met 25 jaar of op vertoon van je studentenkaart, geldt onze studentenactie. Yes, ook dat weekend scoor je een bril + glazen vanaf €169! Lees alles over onze studentenactie op de blog. Twijfel je of je huidige brilsterkte nog up-to-date is? Bij aankoop van een bril is een oogmeting gratis. Maar maak dan zeker je afspraak voor een check-up online. Zaterdag 02/10 zijn we er van 10u tot 18u en zondag 03/10 van 13u tot 17u.

Tot dan! 😉