Komono

Komono brillen en zonnebrillen - Frames and Faces Deinze

Funky (Belgian) frames for all you on-trend faces!

Over de hele wereld gebruiken mensen merken om hun stijl en identiteit te definiëren. We zoeken merken uit die passen bij ons karakter en onze levensvisie. Accessoires spelen daarin een steeds grotere rol. Komono, Japans voor ‘kleine dingen’ of ‘accessoires’, was dan ook een vanzelfsprekende naam voor het Belgische brillenmerk. Een bril of zonnebril kan je look simpelweg afmaken.

Komono combineert hun on-trend merkbeeld met betaalbare producten, waardoor hun collectie toegankelijk is voor een groot publiek. Dat het niet altijd duur moet zijn, weten ook topmodel Bella Hadid en Pretty Little Liars actrice Shay Mitchell. Niet alleen zij, maar ook heel wat andere celebs weten de Belgische designs te smaken!

Volgens Belgische traditie is het brillenmerk heel toegewijd aan kwaliteit en vakmanschap. Het team van dromers en ontwerpers achter Komono legt zicht toe op eigentijdse, innovatieve monturen. Komono lanceert maar al te graag vernieuwende stijlen en focust zich daarmee op de early adopters. En uiteraard is het altijd leuk om te kunnen zeggen dat jij ‘als een van de eersten’ met een nieuwe brillentrend op je neus rondliep! Word jij het perfecte uithangbord? Spring gerust eens binnen om deze funky frames te passen!

Komono brillen en zonnebrillen - Frames and Faces
Komono brillen en zonnebrillen - Frames and Faces
Komono brillen en zonnebrillen - Frames and Faces
Komono brillen en zonnebrillen - Frames and Faces
Studentenactie: bril + glazen = €169* • Frames and Faces

Studenten actie: bril + glazen = €169*

Lees nieuwsbericht

Lookbook zomer 2019: brillen en zonnebrillen • Frames and Faces

Lookbook zomer 2019

Lees nieuwsbericht