Kaleos

Kaleos brillen en zonnebrillen - Frames and Faces Deinze

Designed to see and be seen

Van deze collectie worden we meteen enthousiast! Kaleos herontdekt het concept van een hedendaagse bril. Het merk combineert daarbij design, mode en luxe tot een unieke bril. Creatief directeur Claudia Brotons verrast iedere 6 maanden met een nieuwe reeks eclectische ontwerpen. Daarvoor werkt ze nauw samen met het techische team. De creatie van iedere bril wordt namelijk tot in de details uitgekiend. Denk maar aan de keuze van de onderdelen tot de samenstelling van exclusieve acetaatplaten. Zo zijn er zelfs speciaal voor het merk ontwikkelde lenskleuren.

Dankzij Claudia Brotons’ rijke ervaring, intuïtie en savoir-faire groeide Kaleos uit tot een toonaangevend brillenmerk. Een label dat de trends daadwerkelijk vastlegt. En laat het duidelijk zijn dat we niet overdrijven. 😉 Heel wat stijliconen en celebs worden gespot in de creatieve designs van Kaleos. Dat gaat van de Belgische modeblogger Sofie Valkiers, actrice Priyanka Chopra tot zanger Lenny Kravitz. Volg ons op Instagram om de leukste streetstyle looks te ontdekken.

Kaleos is daarom enkel te vinden bij geselecteerde opticiens en hippe concept stores! Kom deze funky frames nu ontdekken bij Frames and Faces.

 

Gelijkaardige brillenmerken

Ook bij het Belgische merk Komono zitten monturen met dat tikkeltje meer! Kom ze vrijblijvend eens passen!

Kaleos brillen en zonnebrillen - Frames and Faces Deinze
Over ons: wie zijn we en wat doen we? • Frames and Faces

50% korting op je zonneglazen

Lees nieuwsbericht

Moederdag cadeautips

Lees nieuwsbericht

Winkelwagen