Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

21 december 2023

50% korting op tweede paar brillenglazen • Frames and FacesNew frame, new look!

Kleurrijk, stijlvol, stoer of sportief… we wisselen wel allemaal graag eens van outfit of kapsel. Waarom niet vaker switchen van bril?

Wij hebben goed nieuws voor jou! Bij Frames and Faces krijg je steeds 50% korting op jouw 2e paar brillenglazen. Meer weten over deze voordelige actie? Lees snel verder…

Tweede paar glazen aan halve prijs

Speel je meestal op safe en kies je uiteindelijk voor een montuur die ‘op alles past’? Heb je altijd al een karaktervol model in acetaat of een bril met een fel kleurtje willen proberen? Misschien droom je van een verfijnde, metalen montuur om van look te wisselen?

Wij hakken de knoop voor jou door met onze fantastische glasactie. Je krijgt namelijk 50% korting op je tweede paar brillenglazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril.

Het aankopen van een nieuwe montuur is niet verplicht, maar wel leuk natuurlijk! 😉 Een nieuwe look aan de helft van de prijs? Over een win-winsituatie gesproken.

Computerbril of zonnebril op sterkte

Naast een extra unifocale of multifocale bril, kan je uiteraard ook kiezen voor een aparte computerbril of een zonnebril op sterkte!

Een computerbril is de ideale keuze voor iedereen die werk verricht op middellange afstanden zoals op computer, maar ook een bril nodig heeft voor dichtbij. Daarom noemen heel wat mensen zo’n bril een bureaubril of werkbril.

Wij weten dat je de aankoop van zo’n extra werkbril al eens durft uit te stellen. Dan is dit het uitgesproken moment om er eentje te komen halen. En dat voor de helft van de prijs als je binnen het jaar na aankoop van je eerste bril langskomt.

The perfect match

Geniet nu van deze interessante glasactie en kies vandaag nog voor een tweede unifocale of multifocale bril, een zonnebril op sterkte of een computerbril…

Wij helpen je graag de ‘perfect match’ vinden. Zowel bij het kiezen van je nieuwe bril, als bij de keuze van je brillenglazen.

Winkelwagen