10 jaar Garrett Leight

18 juni 2020

Garrett Leight • Frames and Faces Deinze

Brillenlabel Garrett Leight, lid van onze framily bestaat 10 jaar ! Het merk lanceerde in 2010 hun allereerste collectie in Venice, Los Angeles. Intussen is Garrett Leight uitgegroeid tot een vaste waarde op gebied van brillen en zonnebrillen.

Pure authenticiteit

Al van de start had ontwerper en oprichter Garrett Leight een duidelijke vibe voor z’n bedrijf, namelijk de groove van Venice beach. Verder is kwaliteit en afwerking jaar na jaar centraal blijven staan. Elke bril is afgewerkt met prachtige graveringen en verfijnde details.

Wereldwijd gekend

Alles startte met een kleine collectie in een zaak in Venice. Maar daar is het natuurlijk niet bijgebleven. Zo werd Garrett na vier jaar al geselecteerd door Esquire als één van de meest invloedrijke mannen in Los Angeles. Datzelfde jaar wint het label de “Best of L.A.” award. Intussen dragen ook heel wat grote namen zoals Brad Pitt zijn ontwerpen en zijn z’n brillen en zonnebrillen wereldwijd gekend. En intussen zitten we al aan 10 jaar Garrett Leight.

Tot slot willen we jullie ook enkele van onze favoriete modellen laten zien. Als eerste kiezen we voor het model Playa, een super vrouwelijke en toch minimalistische zonnebril. Voor de mannen gaan we voor de Wilson, deze bestaat in verschillende kleuren en vormen. Een echte klassieker dus. Ook optisch hebben we heel wat toppers voor jullie in petto! Benieuwd welke? We tonen ze met veel plezier in onze store. See you soon!

Winkelwagen