Garrett Leight

Minimalistische designs met een knipoog naar L.A.

Dat omschrijft zowat de sfeer die designer Garrett Leight wil creëren met zijn brillen. Verfijnde, prachtig afgewerkte klassiekers zijn z’n trademark. Typerend aan deze frames zijn ook de warme aardse kleuren die elk gezicht laten stralen. En dat is ook de celebs niet ontgaan. Zo spotten we Leonardo DiCaprio en Emily Ratajkowski al met een Garrett Leight op hun face. De frames zijn niet zomaar geliefd in L.A., ze zijn er ontstaan. Zowel de mensen uit Leights thuisbasis Los Angeles, als de muziek en de cultuur zijn z’n grootste inspiratiebron.

Niet alleen zijn de Garrett Leigth frames heel tijdloos – en stunning 😉 -, ze zijn er voor ieder face! Ontwerper Garrett Leight is een krak in het uitwerken van pasvormen. De meeste modellen zijn dan ook in verschillende maten te verkrijgen. Bovendien kan je kiezen uit heel wat designs en materialen. Ga je voor een tijdloze look of mag er toch een subtiel detail aanwezig zijn? Kies je voor  acetaat, metaal of een combo van beide?

Klinkt als muziek in de oren? Maak gerust online een afspraak of kom gewoon langs om ze eens te passen! See you soon 😉

Gelijkaardige brillenmerken

Wij denken meteen aan het Britse, classy label William Morris en voor de girls passen de vrouwelijke designs van Ba&sh ook perfect binnen het plaatje.

Garrett Leight brillen • optiek Frames and Faces Deinze
Garrett Leight brillen • optiek Frames and Faces Deinze

Braderie in Deinze

Lees nieuwsbericht

Vaderdag = 10% korting op alle zonnebrillen

Lees nieuwsbericht