5 frames onder 140 euro

30 december 2023

5 frames onder 140 euro • Frames and Faces • Deinze
5 frames onder 140 euro • Frames and Faces • Deinze

5 Frames onder 140 euro

Bij Frames and Faces geloven we dat er voor iedere face een matching én betaalbare frame bestaat. Dus selecteerden we 5 frames onder 140 euro voor zowel dames als heren.

Met merken als Komono, Charles Stone, Ray-Ban of Ross & Brown hebben we wel voor iedereen een perfect exemplaar. Ladies first… Dit zijn 3 damesbrillen onder 140 euro.

Komono
€129

Jullie zijn duidelijk fan van de octagonale trend. Zowat in alle collecties zien we deze hoekige vorm opduiken. Ga jij voor een fijne versie in het transparant roze, zoals deze Maggie van Komono? Of kies je een variant in het fijne metaal?

Maak jouw afspraak online & probeer deze brillentrend zelf in de winkel.

Charles Stone
€110

Maak kennis met de comfortabele frames van nieuwkomer Charles Stone Eyewear. Wij hebben alvast een boontje voor deze kobaltblauwe ’roundie’. Ben je op zoek naar een grotere montuur? Dan is dit jouw merk! 🙂

Kom jij deze topper als eerste passen?

Charles Stone
€105

Met een carré ben je helemaal mee! Ja, de vierkante vorm is dit seizoen echt o-ve-ral! Draag hem in het massievere acetaat als je look wat extra pit mag hebben of kies voor een subtieler en fijner exemplaar zoals deze van Charles Stone.
Helemaal ‘carré-zy’ van deze bril? Kom hem dan snel eens passen!

Komono – The Carter
€129

Met deze ‘The Carter’ van ons Belgisch paradepaardje Komono, kies je voor een trendy maar 100% kwalitatieve montuur. Het leuke aan deze frame is dat hij op vele ‘faces’ past. De groene havana-kleur zorgt dan weer voor een speelse twist.

Ontdek de betaalbare brillen van Komono, nu in onze winkel of neem een kijkje op onze webshop & ontdek daar de hippe zonnebrillen van onze Belgische trots.

Ross & Brown – Tokyo IV
€135

De Tokyo IV van Ross & Brown is een echte bestseller. Het aanlokkelijke prijskaartje & de vintage uitstraling van deze blauw-transparante frame zal er ongetwijfeld mee te maken hebben.

Wat deze bril zo uniek maakt? Het is een dankbare vorm die bij vele gezichtsvormen past. Wij spreken uit ervaring! Het dubbele brugje zorgt ervoor dat deze montuur een stoere uitstraling krijgt. Wedden dat hij ook goed gaat op jouw gezicht?

5 frames onder 140 euro • Frames and Faces • Deinze

50% korting op je tweede paar glazen

Wist je dat je steeds 50% korting krijg op jouw 2e paar glazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril? Zoek je nog een tweede bril om af en toe van look te veranderen? Misschien droom je van een wat opvallendere montuur of een kleurrijke zonnebril om de show mee te stelen?

Lijkt een aparte werkbril jou wel handig? Denk maar aan een computerbril of een reservebril om mee te klussen. Deze kortingsactie geldt op zowel unifocale als multifocale brillenglazen!

Ontdek meer trendy én betaalbare frames in onze winkel of neem een kijkje op onze webshop & ontdek onze budgetvriendelijke zonnebrillen.

Ook op onze Instagrampagina verwennen we jullie wekelijks met updates over de laatste brillenmode & aankomende events.

Winkelwagen