Voor hem: 5 herenbrillen onder 150 euro

19 januari 2021

Voor hem: 5 herenbrillen onder 150 euro • Frames and Faces Deinze

Bij Frames and Faces hebben we voor ieder gezicht een perfect passend én betaalbaar frame in huis. Dus selecteerden we zowel voor dames als heren 5 brillen onder 150 euro. Met merken als Komono, Levi’s, Ray-Ban, Kaleos of Ross & Brown hebben we alvast meer dan genoeg keuze. Volgend op onze blog voor de girls, zijn dit 5 herenbrillen onder 150 euro.

5 brillen onder 150 euro

1. Komono – The Charles – €119

Een rond exemplaar dat aan de bovenzijde een speelse, hoekige afwerking kreeg. ‘T is vooral de warme amberkleur die het voor ons doet! Deze Komono bril valt bovendien op door het massieve design, wat hem een goede keuze maakt voor klanten met een zwaardere brilsterkte. Zo kunnen we de randdikte van je brillenglazen mooi camoufleren.

2. Kaleos – Castle – €140

Who’s the king of the castle? Ja, jij! Dankzij z’n rechthoekige vorm beschikt deze blauwgrijze bril van Kaleos over een krachtige uitstraling. Bovendien heeft dit model een grotere neusmaat, wat hem uitermate geschikt maakt voor faces met een bredere neusbrug. Ieder gezicht is nu eenmaal anders!

Waarom dat belangrijk is? Zo staat jouw bril niet te hoog op je gezicht, want wenkbrauwen in het brillenglas zijn een echte no-go.

3. Ross & Brown – Paris III – €150

Twee kleuren, grijs en havana, samengebracht in een speelse bril met metalen veren. De collectie van Ross & Brown herken je aan z’n nochalante en vrolijke vibe. Bovendien variëren de meeste prijzen tussen 120 en 150 euro, wat ze betaalbaar maakt.

En nu op naar de laatste twee herenbrillen onder 150 euro.

4. Komono – The Oscar – €120

Liever een lichte bril in metaal dan een montuur in acetaat? Ook daarvan hebben we er heel wat in huis. De meeste mannen gaan voor een koelere metaalkleur zoals brons, gunmetal, zwart of zilver. ‘The Oscar’ van Komono is een perfect voorbeeld van een stoer en tijdloos frame voor mannen.

5. Ross & Brown – Paris – €130

Omdat een semi-transparant kleurtje niet kan ontbreken… meet Ross & Brown Paris! Deze rookgrijze tint zal heel mooi staan bij donkere huidtypes. We zien het al helemaal voor ons 😉

Houd jij het sober of kies je voor kleur, ga je voor acetaat of toch liever een fijne, metalen bril? Maak jouw afspraak in de winkel.

Probeer meer betaalbare brillen in de winkel

Kiezen is altijd een beetje verliezen. Deze vijf herenbrillen onder 150 euro zijn slechts een klein voorsmaakje van alle betaalbare frames die wij in de winkel voor jou in petto hebben. Benieuwd naar meer? Wil je graag een oogmeting als je langskomt? Maak dan jouw afspraak via het onderstaande formulier.

Tot snel!

Team Frames and Faces

5 damesbrillen onder 150 euro - Frames and Faces Deinze
Winkelwagen