Augustus = summerdeals!

28 juni 2021

Daglenzen, de perfecte zomer buddy • Frames and Faces

De maand augustus staat bij Frames and Faces niet alleen voor de mooiste zonnebrillen, maar ook voor heel wat nieuwe summerdeals! Zo is er onze cashbackactie op contactlenzen. Maar ook bij aankoop van een bril of zonnebril wordt je verwend!

Bril of zonnebril

Koop je in de maand augustus een (zonne)bril dan ontvang je als student een foodvoucher van Foodbart vanaf een aankoop van €125! Hiermee geniet je van een cheesy burger, wedges & een soda ? Geen student meer? Dan krijg je plus one rosé cadeau vanaf een aankoop van €125. Santé, op de summerdeals!

Augustus = summerdeals

Contactlenzen

Meer weten over contactlenzen? Lees dan zeker onze blog! Daglenzen zijn ideaal op reis, tijdens het sporten, op festivals,… Het is namelijk super gemakkelijk, compact & hygiënisch! Heb je nog nooit contactlenzen geprobeerd, maar ben je wel benieuwd? Bij aankoop van een (zonne)bril heb je recht op een gratis contactlensaanpassing. Samen zoeken we de perfecte lens voor jou & leren we hoe je insteekt. Yes, op het einde van de rit kan iedereen dit zonder stress!

Draag je al contactlenzen? Dan is onze augustus summerdeals a.k.a. cashbackactie interessant voor jou. Wie 4x 30 packs of 4x 90 packs Dailies Aqua Comfort Plus daglenzen koopt, krijgt respectievelijk 20 of 40 euro terugbetaald. Dragers van Johnson & Johnson daglenzen genieten een cashback van 30 euro bij aankoop van 2×30 pack Acuvue Moist (for astigmatism) of Acuvue Oasys (for astigmatism).

Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor heel wat andere types dag- en maandlenzen.

Augustus = summerdeals
Winkelwagen