Behind the scenes: New collection SS22

17 maart 2022

Zonnebril op sterkte = €165*
behind the scenes

Benieuwd naar onze nieuwe collectie? Of altijd al willen weten hoe het er nu écht aan toegaat op een fotoshoot? We geven je een kijkje achter de schermen. Fun, fashion & een klein beetje chaos gegarandeerd! Enjoy our behind the scenes ?

Happy vibes only

Ons nieuwste magazine, in samenwerking met Optiek Lammerant, komt binnenkort uit. Wat kan je verwachten? Veel kleur, funky zonnebrillen & happy vibes! Wil jij graag een digitale versie ontvangen? Meld je dan zeker aan op onze nieuwsbrief ?

Voor wie niet langer kan wachten, hebben we hieronder onze behind the scenes gedropt. Hier spot je niet alleen brillen & zonnebrillen van ons nieuwste merkje Blush, maar ook enkele nieuwe modellen van onze gekende merkjes. Zo pakt Gigi Studios uit met een zalig lichte frame in het wit, gecombineerd met mat goud. Ook voor de boys is er keuze genoeg. Een massieve zwarte zonnebril of toch liever iets fijns? Het kan allemaal!

Zonneglazen aan -50%

Al een favo zonnebril gespot? Goed nieuws voor wie deze op sterkte wenst! Je ontvangt nu 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Dit geldt zowel voor multifocale, als unifocale zonneglazen. Ontdek er alles over op onze blog.

Shop onze nieuwe zonnebrillen online

Is het voor jou wat moeilijker om langs te komen in onze winkel? Neem dan een kijkje op onze webshop. Je vind er alle nieuwe zonnebrillen & ook heel wat bijpassende accessoires. Eentje gezien op de foto’s, maar vind je ’em niet terug? Geef ons een seintje en we helpen je met veel plezier verder!

Winkelwagen