Krijg een Nikon camera cadeau

28 september 2023

Nikon camera cadeau %sep% Weekend van klant %sep% Frames and Faces
Nikon camera cadeau  %sep% Weekend van klant %sep% Frames and Faces

Wij doen mee met het Weekend van de klant op zaterdag 30 september! Ja, ontdek er de nieuwste wintercollectie & ga naar huis met een uniek cadeau!

Nieuwe wintercollectie

Tijdens het Weekend van de klant leggen we onze friendly faces eens lekker in de watten! Kom nu zaterdag langs & ontdek er de gloednieuwe wintercollectie!

Pas er de laatste nieuwe frames van merken als David Beckham, Kaleos, Gigi Studios, Etnia Barcelona & natuurlijk nieuwkomer Givenchy.

We vertellen jullie over de laatste nieuwe trends in brillenland en staan uiteraard klaar met al onze tips & advies. Wist je trouwens dat de groene kleur echt dé kleur voor het najaar is? En wist je dat… tja, dat vertellen we zaterdag wel. 🙂

Weekend van de klant

Wanneer:
Zaterdag 30 september

Waar:
Gentstraat 36
9800 Deinze

Wanneer:
Doorlopend open van 10.00u tot 18.00u

Wistjedatje:
Drinks on us!

Cadeau: Nikon vintage cam

Last but not least: bij aankoop van een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen krijg je deze ‘veel te wijze’ Nikon vintage camera cadeau! Say What?

Yep, nu kan je net als Bella Hadid die trendy nillies foto’s maken. Tip: de foto’s zijn nóg leuker als je de flits gebruikt in een donkere ruimte.

Bij de camera zit een handige houder, batterijen & natuurlijk een kabel om je nieuwe vintage foto’s direct op computer te zetten. Geen filtertje nodig dit keer.

Psssst… vergeet ons niet te taggen hé!

Studentenactie

Tijdens het Weekend van de klant loopt ook onze studentenactie verder. Ja vanaf €199 scoor je een trendy nieuwe montuur + ontspiegelde glazen op jouw sterkte. Van een ‘dealke’ gesproken…

Meer weten

Nikon camera cadeau  %sep% Weekend van klant %sep% Frames and Faces
Winkelwagen