Christmas shopping = 5 funky cadeautips

28 november 2023

5 cadeautips voor Kerst • Frames and Faces Deinze
5 cadeautips voor Kerst • Frames and Faces Deinze


Cadeautips?

Aaaaah… het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar: december! Knetterende haardvuurtjes, overvolle kerstmarkten, een warme tas koffie & natuurlijk het leukste deel… KERSTSHOPPEN! Over dat laatste willen wij nog wat specifieker zijn.

Verras dit jaar jouw Secret Santa met één van onze 5 funky cadeautips en maak dit eindejaar nóg mooier.

Cadeau 1: een trendy zonnebril

Je vrienden of familie hun monden doen openvallen tijdens de ‘cadeautjesronde’ op Kerst of Nieuw? Verras hen dit jaar met een uniek geschenk onder de kerstboom en kies voor een stijlvolle zonnebril. Wedden dat ze een traantje gaan wegpinken? Van geluk natuurlijk!

Ja, een zonnebril is altijd een goed idee. Naast UV-bescherming biedt een zonnebril ook veel comfort bij zonnig weer, felle lucht & tijdens het autorijden. Extra punten scoren? Kies voor een unifocale of multifocale zonnebril op sterkte.

De tijd dat de zonnebril louter functioneel was dateert van de Middeleeuwen. Je nieuw paar sunnies mogen je persoonlijkheid in de verf zetten. Maak daarom je keuze uit één van onze funky brillenmerken zoals Komono, Ba&sh, Kaleos of Givenchy.

2. Een fab brillenketting

Onze brillenkettingen zijn er in alle geuren en kleuren. Zo pakt het Nederlandse LINS Amsterdam uit met enkele massieve schakels die heel mooi staan bij een stoere en massieve (zonne)bril. De kettingen van Sunny Cords en Coco Bonito zijn dan weer wat verfijnder.

Op zoek naar een brillenketting met parels of liever eentje met een gevlochten structuur? Mix and match je nieuwe bril of zonnebril met een bijhorende ketting.

3. Petite Passport travel guide

Op zoek naar een geschikt kerstcadeau voor jouw travelbuddy? Check dan zeker eens de hippe en ‘allesbehalve-klassieke’ reisgidsen van Petite Passport. Ze laten jou al de hoeken van Barcelona of Londen zien en laten je kennismaken met enkele verborgen parels van de stad.

Onze guides zien er niet alleen mooi uit, ze staan ook bomvol must-visit adresjes: de beste restaurants, gezellige winkeltjes en hippe koffiebars. Wijs cadeau, toch? Een must-have voor iedereen die er graag eens op uit trekt in Europa. Maak maar al je koffer, want London is calling, baby!

4. Een originele wenskaart van Kaart Blanche

Met een kerst- of nieuwjaarskaartje van Kaart blanche zit je goed. Ik kan je nu al zeggen: funnier en actueler vind je ze nergens! Deze kaartjes zitten vol verwijzingen en knipogen naar bekende personen. Cartoons van Harry Styles of Justin Bieber zijn geen uitzonderingen. Ook slagzinnen zoals: “Too old to date Leo” of “You’re the Ross to my Rachel” versieren de cover van dit funny en Belgische kaartenmerk.5. Een gift card

Is jouw ‘Secret Santa’ van plan binnenkort een nieuwe bril te kopen? Of hoorde je via via dat je broer of mama eens toe is aan een nieuwe frame? Ga dan voor de veilige optie van een cadeaubon! Kunnen ze lekker zelf kiezen, hé?

Meer cadeautips en inspiratie kan je alvast terugvinden in ons lookbook & op onze Instagrampagina.

Winkelwagen