Sunny Cords

Fancy brillenkettingen

Op zoek naar het perfecte accessoire om je bril extra in de kijker te zetten? Search no longer! Sunny Cords staat voor fancy brillenkettingen, die een subtiel en elegant accent geven aan elke bril of zonnebril. Deze brillenkoordjes zijn niet zomaar een extraatje voor je frame, maar ze bieden ook bescherming. “We waren er klaar mee om de hele tijd je zonnebril te verliezen of te breken, maar weigerde ook om die ouderwetse oma koordjes te dragen, dus zo werd het idee om SUNNY CORDS te starten geboren,”  aldus de oprichters.

Waar halen ze hun inspiratie? Van over heel de wereld, met Bali als favoriete bestemming! Dag en nacht wordt gebrainstormd over nieuwe looks, materialen, kleuren, stijlen,… En ja, het resultaat mag er wezen! Zo heb je koordjes met schelpjes, maar ook met parels en schakelaccenten. We love it! Benieuwd naar de volledige collectie? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop.

Bovendien zijn ze multifunctioneel! Zo gebruiken wij ze ook om ons mondmasker aan vast te maken en we het even kunnen aflaten zonder te verliezen wanneer we helemaal alleen zijn.?

Look-alikes

Behalve Sunny Cords, hebben we ook brillenkettingen van het Belgische Komono en van het Nederlandse Coco Bonito ?

Christmas shopping = 5 funky cadeautips

Lees nieuwsbericht

Lookbook winter 2023

Lees nieuwsbericht

Winkelwagen