David Beckham = tijdloze frames voor mannen

31 januari 2023

David Beckham eyewear • Frames and Faces Deinze

Maak kennis met de collectie van David Beckham , een eigentijdse en betaalbare reeks brillen en zonnebrillen enkel en alleen voor mannen.

David Beckham brillen

De naam David Beckham hoeft geen uitleg meer. Met een carrière als topvoetballer achter de rug en z’n huwelijk met ex-Spice Girl en ontwerpster Victoria Beckham, zijn we er vrij zeker van dat iedereen hem kent. Dus laten we het maar meteen over z’n splinternieuwe brillencollectie hebben.

In samenwerking met de Italiaanse fabrikant Safilo, die onder ook Marc Jacobs produceert, bracht Beckham in 2021 een eerste collectie tijdloze monturen uit. Zijn veeleisende smaak en oog voor detail resulteren in een geheel van eigentijdse en betaalbare brillen en zonnebrillen. De basislijn bestaat voornamelijk uit een klassieke modellen, zoals het afgeronde pantos model in acetaat of metaal, aangevuld met enkele stoere varianten en hier en daar een retro-accent.

Naast deze iconische modellen, spotten we enkele vintage ogende monturen. Deze zijn geïnspireerd door de stijl van ‘Rebel Without a Cause’ acteur James Dean.

David Beckham eyewear • Frames and Faces Deinze
David Beckham eyewear • Frames and Faces Deinze

‘Ik wil brillen maken die nooit uit de mode geraken. Een montuur die ik zelf graag zou dragen. Mijn eigen ontwikkeling op het vlak van stijl en mode, heeft me de kracht van eenvoud en het belang van detail en vakmanschap geleerd.’

David Beckham

De talisman & DB-monogram

Wat ons meteen opvalt, is de hoogstaande afwerking. Iedere David Beckham bril herken je aan 2 typerende kenmerken. Enerzijds is er de Talisman: het embleem verwijst naar de vleugels van een vogel en staat symbool voor kracht, bescherming en vrijheid. Je spot de Talisman op beide hoekstukken van het frame.

Anderzijds getuigt het DB-monogram van unieke kwaliteit en stijl. Met behulp van lasertechnologie zijn de initialen subtiel gegraveerd op het linkerglas van iedere zonnebril.

Ontdek z’n brillen en zonnebrillen voor zomer 2023 nu in de winkel of shop ze online!

Winkelwagen