David Beckham

David Beckham brillen en zonnebrillen • Frames and Faces

Tijdloos & iconisch design voor mannen

 

We laten jullie graag kennis maken met ons nieuwste brillen en zonnebrillen van David Beckham eyewear, een collectie enkel en alleen voor mannen. De naam David Beckham hoeft geen uitleg meer. Met een carrière als topvoetballer achter de rug, een huwelijk met ex-Spice Girl en ontwerpster Victoria Beckham en uiteraard de bijhorende gossip, zijn we er vrij zeker van dat iedereen hem wel kent. Dus laten we het maar meteen over deze splinternieuwe collectie hebben.

In samenwerking met de Italiaanse brillenfabrikant Safilo, die onder andere Levi’s produceert, stelde Beckham een collectie tijdloze monturen samen. Zijn veeleisende smaak en oog voor detail resulteerden in een collectie eigentijdse en betaalbare zonnebrillen, die ons meteen opvielen door de hoge graad van afwerking. De basis van de DB eyewear collectie bestaat uit een reeks tijdloze klassiekers, met hier en daar een retro-accent. Naast deze iconische modellen, spotten we ook enkele vintage-geïnspireerd pilotenbrillen en prachtige massieve brillen en zonnebrillen.

Iedere David Beckham zonnebril herken je aan 2 typerende kenmerken. Enerzijds de Talisman, het kenmerkende detail van de collectie, die beide hoekstukken siert. Het embleem verwijst naar de vleugels van een arend, geïnspireerd op z’n eigen tattoo – een symbool van kracht, bescherming en vrijheid.  Anderzijds getuigt het DB-monogram van unieke kwaliteit en stijl. Met behulp van lasertechnologie zijn de initialen subtiel gegraveerd op het linkerglas van iedere zonnebril.

Gelijkaardige brillenmerken

Enerzijds denken we aan het merk Dick Moby, die ook heel wat mannen kan bekoren met hun uitgebreide collectie kwalitieve brillen. Maar ook Garrett Leight past perfect in dit rijtje.

Braderie in Deinze

Lees nieuwsbericht

Vaderdag = krijg een toilettas cadeau

Lees nieuwsbericht

Winkelwagen