Fresh sunglasses selected by Jolyce

15 april 2024

Fresh sunglasses selected by Jolyce • Frames and Faces
Fresh sunglasses selected by Jolyce • Frames and Faces

Fresh sunglasses

Het nieuwe zonnebrillenseizoen gaat van start & dus zijn er heel wat fresh frames! Natuurlijk zijn er altijd enkele die ons hart nog een tikkeltje sneller doen slaan. In deze blog geeft onze collega Jolyce een inkijk in haar 5 favoriete sunnies voor de lente en zomer van 2024.

#5 Kaleos

Laten we van start gaan met Kaleos, ons meest ‘eigenwijze’ merkje. Zoals jullie misschien al hebben gezien op onze stories zijn hun zonnebrillen echte eye-catchers.

Dat is bij de “Gerhard” niet anders. Deze topper dankt zijn stoere look aan de rechthoekige vorm in combinatie met de brede veren. Ideaal voor wie dit voorjaar op zoek is naar echte ‘statement sunnies’.

Het strakke en stoere design van de “Gerhard” wordt dan weer gecompenseerd door de subtiele lichtschakeringen in de warme bruine kleur, ook wel ‘tortoise’ genoemd. deze welgekende tint oogt minder hard dan zwart & zorgt instant voor een eigentijdse look! Ik ben fan!

#4 Max Mara

Max Mara Eyewear staat al jaar en dag gekend om zijn vrouwelijke monturen van Italiaanse topkwaliteit. En daar is deze nieuwkomer het perfecte voorbeeld van.

De gedurfde vorm & luxueuze gouden afwerking geven deze zonnebril die elegante en stijlvolle look. Ben jij een echte fashionista & hebben de laatste nieuwe trends geen geheimen voor jou? Probeer dan zeker deze topper & maak jouw lentelook compleet.

De uitgesproken brillen en zonnebrillen van Max Mara zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een modieuze en betaalbare frame aan de beste kwaliteit.

€250

#3 Gigi Studios

De prachtige zonnebrillen van Gigi Studios doen je meteen wegdromen van zonnige dagen. Ja, dit Spaanse merk weet ons ieder seizoen in te pakken met zijn hippe en speelse monturen. Maar deze nieuwkomer heeft toch een stapje voor…

Zoals jullie ondertussen al weten, staat Gigi Studios gekend om zijn vrolijke kleuren of unieke kleurcombo’s. Dit seizoen is dat niet anders, maar we spotten ook enkele zachte neutrale kleuren. Hello semi-transparant!

Deze doorschijnende taupe-kleur is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een neutrale zonnebril om te stralen op elke gelegenheid. Toegegeven: een fel kleurtje is leuk, maar past niet altijd op je outfit. Daar brengt deze topper verandering in.

#2 Marc Jacobs

Stijlvol, fleurig & betaalbaar. Marc Jacobs weet ons deze lente en zomer opnieuw te verrassen met zijn prachtige designerbrillen.

Mijn oog viel onmiddellijk om deze fabulous frame van onze favoriete Amerikaanse ontwerper. De lichte cat-eye in combinatie met de felgroene kleur maakt deze zonnebril ‘nothing but ordinary’. Heb ik al verteld dat wij daar een boontje voor hebben?

Ook leuk aan de nieuwe topper is de combinatie tussen acetaat en metaal. Zo krijg je een karaktervolle montuur met een verfijnde afwerking. Fan van logo’s? Het welgekende MJ-logo staat op beide veren. Mensen mogen toch zien dat jij een designerbril hebt, hé?

€190

#1 Etnia Barcelona

Etnia Barcelona blijft de koning van de zonnebrillen. Hun vrolijke designs, a-typische kleuren & ongeziene kwaliteit blijven ons ieder seizoen inspireren en verrassen.

De voorwaarden voor een nieuwe zonnebril naast een mooi design? Betaalbaar, een hoog draagcomfort & je persoonlijkheid weten te benadrukken. Dat heeft deze ‘Beverly Hills’ van Etnia Barcelona nu eens allemaal, zie!

We kunnen zelfs meer zeggen. De minerale glazen van deze beauty zijn fotochromatisch. Dat wil zeggen dat ze zich aanpassen aan de sterkte van het licht. Bij fel zonlicht kleuren ze donkerder & omgekeerd.

Liever een zachter kleurtje? Deze topper is ook in de witte kleur te verkrijgen. Meer zonnebrillen? Ontdek de zomercollectie vanaf nu in onze winkel & online. Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwe trends, events & meer? Volg ons dan ook op Instagram & TikTok.

Winkelwagen