Komono X fab faces

22 oktober 2020

Komono X fab faces • Frames and Faces Deinze
Komono X fab faces • Frames and Faces Deinze

Let’s meet Komono’s fab faces!

Al gehoord van ons favoriete Belgische brillenmerk Komono?

Al meer dan 10 jaar staan ze voor minimalistisch, jong design met oog voor detail! Alles startte tijdens een snowboard trip, daar leerden de oprichters elkaar kennen. Intussen is Komono wereldwijd bekend om hun funky frames.

Dit ging ook bij verschillende influencers niet onopgemerkt voorbij. Benieuwd welke fab faces, net als wij, big fan zijn van de Komono brillen en zonnebrillen? We spotten Paulien Remis reeds met eentje op haar neus, maar ook Romeo Elvis, Vincent Banić & Bab Buelens zijn fan. Paulien koos voor een optisch montuur en zoals jullie zien gingen Bab en Vincent voor funky zonnebrillen ?

Benieuwd naar hun collectie? Lees dan zeker de volledige blog & ontdek alles over Komono’s nieuwste brillen!

New in

Benieuwd naar hun nieuwste frames? We lijsten enkele van onze favorieten op! Zo is The Mist collectie net nieuw binnen. Een reeks unieke brillen in zachte kleurenpaletten. Hier spot je Stella met de zeshoekige frame Robin in een prachtige nude tint.

Ook The Obscure collectie mogen we niet vergeten! Dit is er eentje voor durvers. Hierbij gaan de kleuren van de bril van zeer donker (obscuur ?) naar volledig transparant! Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje op ons Instagram profiel & spot onze collega Magali met een frame uit deze collectie.

Als derde kiezen wij voor The Tornado collectie. Brillen in prachtige transparante groene tinten, we love it! Wist je trouwens dat groen één van de topkleuren is dit seizoen?

Ontdek ze allemaal in onze winkel! Want ja hoor er zijn er nog veel meer. ?Wens je liever een oogmeting? Maak dan gerust een afspraak online.

Komono X fab faces • Frames and Faces Deinze
https://www.instagram.com/p/CGiVqoDgcRl/
https://www.instagram.com/p/CCVlTKhFs7J/
https://www.instagram.com/p/CFhWELeDAin/
https://www.instagram.com/p/CEo92WIHZCn/
Winkelwagen