L.A. vibes met frames van Garrett Leight

6 januari 2020

Hotshot Garrett Leight: L.A. vibes • Frames and Faces

Droom je van L.A. vibes op je snoet? Dan ben je bij Garrett Leight aan het juiste adres! Ons nieuwe brillenmerk is L.A. based en valt bij heel wat celebs in de smaak. Denk maar aan Leonardo DiCaprio, Zayne Malik, Bruno Mars, Brandon Flynn, Emily Ratajkowski… Venice Beach zit zo diep in de identiteit van dit merk verweven dat ze de postcode ervan in elk frame hebben vereeuwigd.

The perfect fit

It’s about a lot more than cool vibes, ook kwaliteit staat centraal. Zo trekt Garrett Leight de hele wereld rond om de beste materialen voor z’n frames en zonneglazen te vinden. Maar daar stopt het niet. Deze ontwerper snapt als geen ander dat elk face uniek is en een perfect passend frame verdient.

Daarom bestaan hun bestsellers in meerdere maten. Hieronder vinden jullie al enkele beelden van deze subtiele en verfijnde frames. Smaakt naar meer? Dan zien we elkaar misschien wel in de winkel 🙂

Garrett who?

Z’n passie en ambitie zorgde ervoor dat Garrett Leight een prachtige collectie heeft en dit maakte hem op minder dan 10 jaar wereldwijd bekend. Hoedje af! En zoals ie zelf zou zeggen “Future is bright. Wear shades” ?

Hotshot Garrett Leight: L.A. vibes • Frames and Faces
Winkelwagen