Levi’s: original frames

12 maart 2020

Levi's brillen en zonnebrillen • optiek Frames and Faces Deinze
Levi's frames

De nieuwe collectie zomer/lente 2020 is al volop aan het binnenkomen. Een nieuw seizoen betekent bij Frames and Faces niet alleen nieuwe vormen en kleuren, maar ook een nieuw merk! Deze keer pakken we uit met Levi’s en ze brengen hier geen original jeans, maar original frames. And we love it!

Spotted

We zijn bovendien niet de enige Levi’s lovers; zo spotten we internationale blogster Sophia Salaroli Caniaux met een funky metalen zonnebril. Maar ook bij de mannen valt deze collectie in de smaak! Zak Maoui, editor bij het alombekende Britse mannentijdschrift British CQ schittert met een funky metal frame.

Levi’s frames voor iedere face

De topper van de collectie volgens ons? Moeilijke vraag, we willen ze allemaal. Als we dan toch eentje moeten kiezen, gaan we voor de vrouwen voor het vierkante model dat je hier op foto ziet . Deze metalen zonnebril is ideaal voor de fijnere gezichtjes die houden van fashion en minimalisme. Voor de mannen gaat de voorkeur naar hun retro pilotenmodel met groene afwerking, deze is 300% festivalproof.

Maar waarom zouden we het bij ééntje de houden? De brillen starten al aan 90 euro en dankzij de zonneglasactie die nu loopt zijn de glazen aan de helft van de prijs. Ook bij de optische monturen is de verleiding groot om er meteen een voorraadje in te slaan. Zeker aangezien de glazen van je tweede paar aan -50% zijn.

Wil je alle details over de collectie of de glasacties te weten komen? Kom gerust langs in de winkel of stuur ons een berichtje.

X

Winkelwagen