Lookbook lente/zomer 2023

21 maart 2023

Lookbook lente/zomer 2023 %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Ready, set, shoot!

Voor onze zomerfotoshoot gingen we met ons team richting de Vlaamse Ardennen. We mochten de fantastisch mooie locatie ‘De Volle Maan’ als decor gebruiken om onze nieuwste collectie (zonne)brillen te shooten.

De Volle Maan is een charmante geitenboerderij in Sint-Lievens-Houtem. Je vindt er een gezellige B&B, een eigen kaaswinkeltje, een romantische tuin en uiteraard honderden schattige geitjes. Wij waren onmiddellijk verkocht! Ja, samen met onze 2 mannelijke modellen, de make-up artieste (Lauren Bracke) en onze fotografe (Valeriya Maltsava) beleefden we een zalige shootingdag.

Wij tonen jullie dan ook met trots het eindresultaat! Benieuwd naar de nieuwe collectie brillen en zonnebrillen? Scroll naar beneden en ontdek de nieuwste trends in brillenland aan de hand van onze eigen foto’s.

In the spotlight

Klaar voor een zomer vol kleur? Wij in ieder geval wel! Dit seizoen staat de felgekleurde diva zonnebril centraal! Pittige sunnies in het grasgroen of feloranje. Jaja, het mag allemaal wat meer opvallen en dat vertaalt zich ook in ons nieuwste lookbook lente/zomer 2023.

Monturen in unieke kleuren en originele vormen. Ze behoren tot dé brillentrends van dit zomerseizoen. Benieuwd naar de andere trends?

Zonneglasactie

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het altijd leuk om ook een zonnebril op sterkte te hebben. Onze zonneglasactie is in dat geval mooi meegenomen. Je krijgt namelijk 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze korting geldt ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Al kies je misschien liever een nieuw paar sunnies? Laat je hier inspireren of neem een kijkje op de webshop. Pas je de zonnebrillen liever eens in real life? Kom dan eens neuzen in onze vernieuwde winkel en geniet intussen van een drankje in onze zithoek.

Winkelwagen