Lookbook summer ’23

20 juni 2023

Lookbook summer 2023 %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze
Lookbook summer 2023 %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Hello sunshine, ready for our new summer lookbook? Wij trokken met ons team richting Gent om daar de nieuwste zonnebrillen te shooten. Benieuwd naar het resultaat?

Lookbook summer 2023

Het warme weertje is er al, nu nog een trendy nieuwe zonnebril om de zomer extra goed in te zetten.

In ons nieuwe lookbook voor de zomer van 2023 ontdek je een greep uit onze favoriete brillen en zonnebrillen! Dat gaat van de vrolijke sunnies van Kaleos of Tiwi, over tot de stoere frames van het Italiaanse brillenmerk Jplus, tot de milieuvriendelijke monturen van Dick Moby.

Sinds kort vind je bij ons ook het kleurrijke merk George Gina & Lucy. Strakke frames van oerdegelijke Duitse kwaliteit.

Zonneglasactie

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het altijd leuk om ook een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen beide brillen. Onze zonneglasactie is in dat geval mooi meegenomen. Je krijgt namelijk 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze korting geldt ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Al kies je misschien liever een nieuw paar sunnies? Laat je inspireren door ons nieuwste shoot of neem een kijkje op de webshop. Pas je de zonnebrillen liever eens in real life? Kom dan eens neuzen in onze vernieuwde winkel en geniet intussen van een drankje in onze zithoek.

Winkelwagen