Max Mara Weekend + late night shopping

20 februari 2024

Max Mara Weekend + late night shopping • Frames and Faces
Max Mara Weekend + late night shopping • Frames and Faces

Hé jij, ja jij! Benieuwd naar de nieuwste brillen en zonnebrillen van het iconische modemerk Max Mara? Goed nieuws, want dit jaar steken we ons opendeurweekend in een gloednieuw (teddy) jasje. Ontdek de nieuwe zomercollectie tijdens het exclusieve Max Mara weekend van donderdag 29 februari tot en met zondag 3 mei.

Max Mara Weekend

Max Mara Eyewear staat bekend om zijn vrouwelijke ontwerpen vol luxueuze details. In samenwerking met Max Mara organiseren we voor het eerst een exclusieve voorstelling van de complete collectie brillen en zonnebrillen voor de lente en zomer van 2024, en dat terwijl je geniet van een fris glaasje bubbels.

Bij aankoop van een bril of zonnebril krijg je een uniek geschenk. Daarnaast maken alle klanten kans op een Max Mara plaid en kussen-set t.w.v. €400.

Late night shopping

Goed nieuws voor de shopaholics met een drukke agenda, want wij zetten het feestelijke weekend in met een late night shopping.

Kom langs na je laatste lesuur of het werk & geniet van een gezellige sfeer, fijne babbels en hapjes en drankjes voor jou (en je compagnie). Naast tips & advies zorgen wij uiteraard voor de nieuwste collectie (zonne)brillen van David Beckham, Kaleos, Givenchy, Ray-Ban en natuurlijk… Max Mara.

Wanneer?

Donderdag 29 februari: 10.00u – 21.00u
Vrijdag 1 maart: 10.00u – 18.00u
Zaterdag 2 maart: 10.00u – 18.00u
Zondag 3 maart: 14.00u – 17.00u

Krijg een toilettas cadeau!

Verlies nooit meer je make-up, je tandenborstel of je favoriete geurtje op vakantie! Yes, ter gelegenheid van ons Max Mara weekend krijg je het gehele weekend, bij aankoop van een bril of zonnebril, deze ‘veel te wijze’ teddy toilettas cadeau!

Giveaway

Wikkel jezelf in luxe, want als klap op de vuurpijl maak je tijdens deze 4-daagse kans op deze prachtige plaid & kussen-set van Max Mara Home t.w.v. €400.

Volg ons op Instagram en kom meer te weten over het opendeurweekend, de nieuwste frames, onze acties en nog zoveel meer… 😉

Krijg 50% korting op je zonneglazen

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het altijd leuk om ook een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen beide brillen. Onze zonneglasactie is in dat geval mooi meegenomen. Je krijgt namelijk 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze korting geldt ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Al kies je misschien liever een nieuw paar sunnies? Laat je inspireren door onze voorbije shoot of neem een kijkje op de webshop. Pas je de zonnebrillen liever eens in real life? Kom dan eens neuzen in onze winkel en geniet intussen van een drankje in onze gezellige zithoek.

Winkelwagen