New in: Ross & Brown frames

30 januari 2020

Ross & Brown brillen en zonnebrillen • Frames and Faces

Van Deinze tot Londen en van Hong Kong tot de USA, iedereen is fan van de Italiaanse Ross & Brown frames. Toch kunnen we je garanderen dat je niemand anders zal tegenkomen met dezelfde bril. Waarom? We zijn de enige Belgische brillenwinkel met de collectie Ross & Brown.

Op wereldreis met Ross & Browne

Fun fact: de namen van de Ross & Browne brillen zijn een knipoog naar grote steden wereldwijd. Om je een idee te geven: Havana, Dallas, Paris, Harvard, London, New York, Stockholm, Capri… De frames zijn niet zomaar genoemd naar die prachtige steden, maar er ook dop geïnspireerd. Zo neemt de bil met de naam ‘Paris’ je mee naar het Parijs van de jaren ’50. Of wat denk je van een bezoekje aan ‘Firenze’ in de jaren ’60 of een duik in de eighties met het frame ‘Milan’.

Vintage heruitgevonden

En zo komen we meteen bij het idee achter iedere Ross & Browne bril. Elk frame neemt ons mee op reis, naar een andere periode en een andere plek.

Alle ontwerpen zijn geïnspireerd door klassiekers uit het verleden. Vormen waardoor de mensen een bril niet alleen als visueel hulpmiddel beschouwden, maar ook als een accessoire om hun stijl en karakter in de verf te zetten. Een manier om je persoonlijkheid kracht bij te zetten.

Die visie van Ross & Brown is één van de redenen waarom we big fan zijn. Zoals je in onze about al kon lezen, sluit dit naadloos aan bij hoe wij over onze funky frames (& jouw fancy face) denken.

New in Ross & Brown • Frames and Faces

Tijdloos design met een hedendaagse twist

De brillen zijn natuurlijk meer dan een remake van iconische monturen. Elke frame is volledig heruitgevonden & gemaakt uit innovatieve materialen. Zo spotten we heel wat prachtige kleurenpaletten, maar ook de pasvorm is subliem. We zouden het niet beter kunnen verwoorden dan Ross & Brown zelf: ‘Although an icon is full of meanings and memories, it may not fully reflect who we are today. This is why Ross & Brown has revisited these classics.’

Passen? Dat zal wel zijn! We zijn er van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 10u tot 18u 😉

Winkelwagen