Max Mara Eyewear

19 oktober 2023

Max Mara brillen en zonnebrillen • Frames and Faces Deinze

Welkom Max Mara

Na Marc Jacobs en Givenchy mogen we opnieuw een grote designernaam aan ons merkenaanbod toevoegen.

Luxueuze kleding, Italiaanse topkwaliteit, de iconische ‘Teddy Bear Coat’,… We hebben het natuurlijk over topfavoriet Max Mara.

Het verhaal achter Max Mara

Max Mara dankt zijn naam aan Maramotti, de achternaam van oprichter Achille. De Max Mara Fashion Group is één van de grootste modebedrijven in Italië. Naast kleding kan je ook schoenen, parfum en zelfs woonaccessoires van Max Mara vinden.

De camelkleurige schapenwollen jas uit 1982 of ‘The Teddy Bear Coat’ is het paradepaardje van Max Mara en vormt al sinds de jaren 80 dé basis voor al hun collecties. Het prijskaartje voor dit gegeerde kledingstuk bedraagt al snel enkele duizenden euro’s.

Ben je nog even aan het sparen, maar wil je toch die luxueuze en geraffineerde Max Mara-look verkrijgen? Dan hebben wij goed nieuws, want met Max Mara Eyewear heb je een betaalbare high-end bril die jouw look een niveau hoger kan tillen.

Max Mara brillen en zonnebrillen • Frames and Faces

Max Mara Eyewear

Betaalbare monturen met een eigenzinnig kantje? Laat dit nu net de eigenschappen zijn waar Frames and Faces een boontje voor heeft.

Max Mara brillen staan voor op-en-top Italiaanse luxe en kwaliteit. Dit merk biedt monturen voor zelfverzekerde vrouwen die graag stijlvol voor de dag komen.

Vernieuwende geometrische designs in chique kleuren. Dit is hoe we de optische Max Mara brillen het best kunnen omschrijven. We zien grote karaktervolle monturen in acetaat, afgewerkt met goudkleurige of zilveren details. Vaak terugkerend is het barokke-M-logo en het herkenbare neusdetail.

Fijn & stijlvol

De Max Mara brillen in metaal haal je er zó uit door hun atypische vorm en unieke kleuren.

Enerzijds heb je de geliefde rosé en goudtinten, maar ook de kleuren brons, bordeaux & het (teddy) camel maken van deze fijnere monturenreeks echte pièces uniques.

Kom langs in onze winkel & laat je verrassen door deze unieke Max Mara brillen en zonnebrillen. Benieuwd? Neem dan alvast een kijkje op de webshop.

Volg ons ook op Instagram en TikTok voor meer updates over Max Mara brillen.

Max Mara brillen en zonnebrillen • Frames and Faces
Winkelwagen