Opendeur weekend 15, 16 & 17 december

7 december 2023

Opendeur weekend • december • Frames and Faces • Deinze
Opendeur weekend • december • Frames and Faces • Deinze

Kom langs tijdens ons feestelijk opendeurweekend en geniet van de nieuwe wintercollectie in combinatie met een lekker glaasje bubbels. Het beste nieuws? Bij aankoop van een bril of zonnebril krijg je een uniek geschenk mee naar huis.


Feestelijk opendeurweekend

Wil jij een nieuwe bril om de feestdagen in alle glans te kunnen vieren of zoek je nog een origineel geschenk? Dan ben je bij Frames and Faces aan het juiste adres tijdens ons opendeurweekend! Wij zorgen voor de meest trendy frames in combinatie met een heerlijk glaasje bubbels.

Ontdek er de nieuwe feestelijke wintercollectie van Max Mara, Dick Moby, Givenchy, Komono, David Beckham of Kaleos.

Je favoriete montuur gespot tijdens het opendeurweekend? Goed nieuws, want dan kan jij op Nieuwjaar al pronken met je nieuwste accessoire!

Vaarwel cadeaustress

In onze concept store ontdek je niet alleen heel wat fabulous brillen en zonnebrillen, maar ook originele accessoires en gifts voor een optimaal verrassingseffect tijdens de feestdagen.

Verwen je familie of vrienden dit jaar met één van onze reisgidsen, een kleurrijke brillenketting of een grappig kaartje van Kaart Blanche.

Zeg vaarwel tegen keuzestress en kies voor een gift card. Een cadeaubon van Frames and Faces zal altijd in de smaak vallen. Pluspunt: jouw ‘Secret Santa’ kan het besteden aan een nieuwe uni of multifocale bril of aan een gloednieuwe zonnebril.

Kan je nog wat extra inspiratie gebruiken? Neem dan zeker een kijkje op onze blog of op onze Instagrampagina.

Krijg een restaurantbon cadeau

Het eerste kerstcadeau is er eentje van ons! Ja, laat je zowel visueel als culinair verrassen tijdens ons opendeurweekend op 15, 16 & 17 december, want bij aankoop van een bril of zonnebril krijg je een restaurantbon cadeau.

Een duivelse hamburger bij Foodbart of liever een verse pasta bij Taormina? Of verkies je toch de knapperige pizza’s van Bruschetta Mia? Dankzij onze Gastro Cheque kan je met 2 gaan eten voor de prijs van 1. En dat bij één van deze fantastische 3 adresjes. Heerlijk toch?

Vergeet ons niet te taggen op je de foto’s van je restaurantbezoekje, hé!

Extra info

Vrijdag 15 december: doorlopend open van 10.00u tot 18.00u

Zaterdag 16 december: doorlopend open van 10.00u tot 18.00u

Zondag 17 december: van 14.00u tot 17.00u

Winkelwagen