Krijg een speaker cadeau!

5 juni 2022

Krijg deze zomer een speaker cadeau! • optiek Frames and Faces

De zomer komt dichterbij… Dan denken wij meteen aan: vakantie, zonnig weer én muziek! Daarom krijg je deze zomer een draadloze speaker cadeau bij aankoop van een zonnebril op sterkte of contactlenzen voor 6 maand. Zo kan je optimaal genieten van de zonneschijn! ?

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

Gratis draadloze speaker

When? Where? How?

  1. Vanaf 1 juni tot 31 augustus ontvang je een speaker cadeau. Opgelet: zolang de voorraad strekt.
  2. In Frames and Faces uiteraard! Je kan jouw contactlenzen gerust ook per mail bestellen, ook dan krijg je een speaker cadeau.
  3. Deze draadloze speaker ontvang je bij aankoop van een zonnebril op sterkte of contactlenzen voor 6 maand.

More details over here ?

Deze draadloze speaker is super handig om mee te nemen op vakantie! Hij past in elke tas én klinkt ook echt goed. Hij herkent je gsm al vanaf 10 meter afstand & bevat ingebouwde lichtjes. Wij voelen een feestje komen!

Zonneglasactie

Bovenop een speaker, krijg je ook één zonneglas cadeau. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte ontvang je namelijk 50% korting op je zonneglazen. Als dat geen goeie deal is. ?

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het aangenaam om daarnaast een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen bril en zonnebril. Ontdek alles over deze acties op de blog.

Neem een kijkje op de webshop en laat je inspireren door de mooiste sunnies.

Probeer gratis lenzen

Heb je nog nooit contactlenzen gedragen, maar zou je dit graag eens proberen? Bij aankoop van een (zonne)bril op sterkte, kan je gratis lenzen proberen. Daglenzen zijn een perfect alternatief tijdens het sporten, op vakantie & in combinatie met je collectie sunnies!

Benieuwd? Maak dan zeker een afspraak online of ontdek hier meer over de verschillende soorten lenzen.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Volg ons dan zeker op instagram ?

Winkelwagen