Veilig shoppen bij Frames and Faces

6 augustus 2020

Veilig shoppen bij Frames and Faces • Frames and Faces

Update augustus 2020: We zijn nog steeds meer dan enthousiast om jullie opnieuw te verwelkomen, maar wel met extra maatregelen. Want we willen ten eerste dat iedereen veilig kan shoppen bij Frames and Faces. De maatregelen overlopen we in de blog.

Onze maatregelen

Om het aantal aanwezigen in de winkel te beperken, werken wij vanaf heden enkel op afspraak en met mondmasker. Gelieve zelf ook een eigen mondmasker te voorzien. Dit zowel voor een oogmeting, (zonne)brilkeuze, afhaling, bestelling en herstelling. Je kan een afspraak maken op onze website, via e-mail naar info@framesandfaces.be of telefonisch op 09/328.83.84

Geen afspraak, maar toch in de buurt? Kijk eerst hoeveel personen er reeds aanwezig zijn in de winkel. We beperken het aantal klanten tot 2 personen. Zijn er op dat moment reeds 2 klanten aanwezig? Gelieve dan even buiten te wachten tot we jou aanspreken of een klant de winkel verlaat. Er wordt ook gevraagd om individueel te winkelen en je bezoek te beperken tot 30 minuten. Wij menen dat je in alle rust een nieuwe montuur moet kunnen kiezen, daarom raden we aan een afspraak te maken. Zo ben je niet gebonden aan de 30 minuten regel.

Last van keuzestress bij het zien van al onze frames? We get it! Maar willen jullie het houden bij maximaal 1 shopping buddy? Dit kan ook enkel als u een afspraak hebt gemaakt.

Veilig shoppen bij Frames and Faces is een must. Daarom staat er ontsmettingsalcohol klaar, ook mondmaskers en handschoenen hebben we ter beschikking. We vragen iedereen de afstand van 1,5 meter te respecteren en zelf geen (zonne)brillen aan te raken die op het rek staan. We helpen jullie hier graag mee en hebben zo duidelijk zicht op welke stuks we nadien moeten ontsmetten.

Tot slot vragen we om een bezoek uit te stellen als je je ziek voelt natuurlijk 😉

Het lijkt misschien een grote lijst om te onthouden, maar het is voor ieders veiligheid. Als jullie vragen hebben staan we altijd paraat om ze te beantwoorden. Als extra hulp zijn er aanduidingen op de grond. Wachten op jouw bol betekent voldoende afstand voor iedereen. Wij ontsmetten na elke pasbeurt alle gebruikte frames. Bovenop de mondmaskers, dragen we handschoenen die we vervangen bij iedere nieuwe klant. Bij het uitvoeren van oogmetingen dragen we bovendien een plexi gezichtsscherm. Voila, zo zijn jullie op de hoogte van alle veranderingen 😉

Acties & kortingen

Misschien kreeg jij intussen – na enkele weken uitstel – ons nieuwste magazine in de bus? Op het moment van druk was er nog geen sprake van corona, daarom vinden jullie in het magazine geen informatie over onze heropening en de genomen maatregelen. Zag je in het magazine een zonnebril waar je helemaal gek van bent? Dan hebben we goed nieuws! Nog tot en met eind mei krijg je 10% korting op alle zonnebrillen (montuur exclusief glazen).

Werk maken van die zonnebril op sterkte? Onze zonneglasactie blijft geldig. Je krijgt dus 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen.

Was je van plan langs te komen voor jouw 2e paar glazen aan 50% korting, maar is die termijn van 6 maand na de 1e aankoop intussen verlopen? Uiteraard houden we rekening met de gedwongen sluiting en ben je nog steeds welkom om van deze actie te genieten.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie vanaf 12 mei terug te zien! Ook willen we iedereen bedanken voor alle steun de voorbije weken. Het zal wennen worden met alle maatregelen, maar zo kunnen we elkaar veilig houden.

Stay safe and see you soon!

Winkelwagen