Christmas Shopping = 5 funky cadeautips

13 December 2021

In onze conceptstore ontdek je niet alleen heel wat hippe brillen, maar ook originele accessoires en gifts. Klaar voor Christmas shopping? Verras je buddy met een van onze travelguides, een kleurrijke brillenketting of etui, een feestelijk kaartje van Kaart Blanche of … een cadeaubon! Ontdek onze 5 freaky cadeautips!

1. Frames and Faces cadeaubon

Ok, een gift voucher is misschien niet het meest originele geschenk, maar wel een waarbij de gelukkige in kwestie nog z’n eigen ding kan kiezen. Een bril of zonnebril voor jezelf kiezen, is niet altijd makkelijk, laat staan voor een ander.

Ken jij een funky face dat op zoek is naar een fresh frame? Of wil je dat uw lief die lelijke bril voor eens en altijd vaarwel zegt? 😈 Geef onze gift voucher cadeau & kom nadien samen een nieuwe bril kiezen!⁠

2. Brillenketting

Onze brillenkettingen zijn er in alle geuren en kleuren. Zo pakt het Belgische Komono uit met enkele massieve schakels die heel mooi staan bij een zonnebril. De kettingen van Sunny Cords en Coco Bonito zijn iets minder stoer, maar daarom niet minder mooi. Ze zijn er in het typische Chanel chain effect, in gevlochten touw, afgewerkt met parels of schelpjes… Zet je nieuwe frame in de kijker met een cool frame chain!

3. City & travel guides

De Petite Passport stadgidsen nemen je mee naar de meest hippe steden. Heb je altijd al Berlijn of Copenhagen willen ontdekken? Trek je richting Barcelona of blijf je dichter bij huis met een weekendje Parijs? Onze guides zien er niet alleen mooi uit, ze staan ook bomvol must-visit adresjes: de beste restaurants, gezellige winkeltjes en hippe koffiebars. Wijs cadeau, toch?

4. Fancy zonnebril

Go big or go home, dat zegt een zonnebril als cadeau. Uniek, persoonlijk en pure verwennerij voor jouw quarantaine-buddy. Met dit cadeau zal je dus echt wél scoren, als je het aandurft tenminste 😉 Je vindt heel wat sunnies online en je kan ons altijd een berichtjes sturen voor persoonlijk advies. Kom je toch liever langs? Spring dan gerust binnen of maak een afspraak.

5. Briletui

Neen, niet zomaar een briletui, maar een heel functioneel en blits exemplaar. De Any Di bril- en zonnebrilcases zijn gemaakt uit leder en hebben een zachte microvezel voering. Je legt je bril met de glazen in de etui, klikt ’em toe en dan vouw je de veren dicht. Op die manier zit je bril veilig weg én heb je een leuke brillenetui die weinig plaats inneemt. Met het metalen hangslotje maak je de etui heel gemakkelijk vast aan je handtas.

Nood aan meer cadeautips ? Kom snuisteren tussen onze verschillende gift ideas, we geven je ook met veel plezier advies 😉 Bovendien kan je dit jaar op zondag 20/12 van 13u tot 17u langskomen voor extra Christmas shopping!

Fijne feestdagen!

Ontdek onze cadeautips op de webshop.

5 cadeautips voor Kerst • Frames and Faces Deinze