Ba&sh

Ba&sh brillen en zonnebrillen • optiek Frames and Faces

Fancy frames by Ba&sh

De naam Ba&sh doet misschien wel een belletje rinkelen? Het kledijmerk staat gekend voor z’n prachtige jurkjes en cosy knits. En sinds 2019 is er dus ook een brillencollectie. De Ba&sh damesbrillen onderscheiden zich door hun vloeiend design met zachte lijnen. Elke Ba&sh bril heeft zo een heel vrouwelijke uitstraling. Een groot deel van de monturen zijn gemaakt uit verfijnd metaal. Zo spotten we heel wat goud en rosé goud, al dan niet in combinatie met een randje in een contrasterende tint als zwart, blauw, groen of bordeaux.

Daarnaast zijn er ook Ba&sh brillen in acetaat. Handig voor wie liever geen bril met neuspads heeft, of voor wie een hogere brilsterkte heeft. Zo kunnen we de dikte van jouw glazen beter camoufleren. Naast de klassieke havanabruine kleur, spotten we regelmatig een speelse kleurenmix van blauwe, groene of roze tinten. Wij zijn fan!

 

Gelijkaardige brillenmerken

Als het gaat over een brillencollectie exclusief voor dames, dan denken we meteen aan de Blush brillen. Wie houdt van het vrouwelijke en verfijnd design, moet zeker ook de damesbrillen van Gigi Studios proberen!

Black Friday = 10% korting alle brillen • Frames and Faces

Black Friday Weekend = 10% korting op alle brillen

Lees nieuwsbericht

50% korting op tweede paar brillenglazen • Frames and Faces

Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

Lees nieuwsbericht