Blush

Blush brillen en zonnebrillen • optiek Frames and Faces

Paris is always a good idea

Ontdek ons nieuwste lid van de framely: Blush eyewear. Blush wordt ontworpen door Parisienne Caroline Abram & staat voor frivole kleuren met een vrouwelijke, vintage touch. De beentjes van de frames zorgen voor een edgy vibe dankzij hun contrasterende kleuren, instant 60’s-vibes.

Het doel? Ieders persoonlijke identiteit matchen aan de perfecte bril of zonnebril! Wij zijn helemaal weg van het model Bisou en Bunny uit de Blush-lijn. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Dankzij de zachte rondingen met nu en dan een uitdagende toets ga je stijlvol de deur uit. Mag het een tikkeltje gewaagder? Kies dan voor een model met een subtiele cateye.

Tip: Combineer je nieuwe frame met een brillenketting van Caroline Abram. De fijne, kleurrijke schakels uit acetaat fleuren elke outfit op!

Gelijkaardige brillenmerken

Kleur gaat niet alleen hand in hand met Blush, maar ook met het Spaanse brillenlabel Kaleos. Liever een fijne bril, maar met dezelfde vrouwelijke & tegelijk coole vibe? Neem dan zeker een kijkje bij GIGI Studios.

 

Blush brillen en zonnebrillen • optiek Frames and Faces
Blush brillen en zonnebrillen • optiek Frames and Faces

Max Mara Weekend + late night shopping

Lees nieuwsbericht

Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

Lees nieuwsbericht

Winkelwagen