Herzblut

Herzblut brillen en zonnebrillen • Frames and Faces Deinze

Oerdegelijke kwaliteit in tijdloos jasje

Herzblut heeft zowel brillen voor mannen als vrouwen. Subtiele vormen en zachte tinten smelten mooi samen op het gezicht. Mag jouw bril ook wel wat pit hebben, dan weet Herzblut ook hiermee raad. Ondanks hun stijl een breed publiek weet te bekoren, laten ze de durvers onder ons ook niet in de steek! Beginnen jouw ogen te blinken wanneer je aan een feloranje zonnebril denkt of ben je eens toe aan een vlindervorming montuur? Dan is jouw zoektocht over dankzij het veelzijdige gamma van dit Duitse pareltje.

Brillen van Herzblut voldoen gegarandeerd aan jouw noden. De designers van dit merk zijn zelf actief in de optiekwereld. Hierdoor weten ze als geen ander wat jij belangrijk vindt. Verwacht je maar aan (zonne)bril die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook enorm comfortabel aanvoelt.

 

Gelijkaardige brillenmerken

Qua stijl kun je Garrett Leight een waardig alternatief noemen. Beide collecties hebben tijdloze modellen en goede klassiekers voor degene die hun look liever wat subtieler houden. Anderzijds is de kwaliteit op en top zoals we van verschillende merken gewoon zijn. Denk maar aan Dick Moby, Kaleos en vele anderen.

Herzblut brillen en zonnebrillen • Frames and Faces Deinze
50% korting op tweede paar brillenglazen • Frames and Faces

Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

Lees nieuwsbericht

Glasactie 4 redenen waarom • Frames and Faces • Deinze

Glasactie: 4 redenen waarom deze actie iets voor jou is

Lees nieuwsbericht