Moederdag = 10% korting op alle zonnebrillen

30 april 2024

Moederdag: 10% korting op zonnebrillen • Frames and Faces
Moederdag: 10% korting op zonnebrillen • Frames and Faces

Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau om jouw mama te laten stralen op Moederdag? Verras haar dit jaar met een trendy zonnebril. Uiterst persoonlijk én welke vrouw wordt er nu niet gelukkig van een nieuw zomers accessoire?

Moederdag = 10% korting op alle zonnebrillen

In dat geval hebben wij goed nieuws. We trakteren namelijk onze liefste mama’s met een korting van 10% op alle zonnebrillen. Oh, en we discrimineren niet: wil je gewoon jezelf verwennen met een zonnebril? Ook dan kan je gebruik maken van de korting!

De korting is geldig vanaf vrijdag 3 mei tot en met zondag 12 mei 2024. Dit zowel in onze winkel als op onze vernieuwde webshop. Gebruik online de kortingscode MOTHERSDAY.

Zonnebrillentrends zomer 2024

Geen idee welk type zonnebril bij jouw mama, zus of bestie past? Laat je dan verrassen door de nieuwste trends in brillenland voor de zomer van 2024. Zo maakt de havana-kleur dit voorjaar een comeback en zit de matte zonnebril in bijna iedere collectie.

Bij Ross & Brown spot je bijvoorbeeld heel wat oversized frames in acetaat. Marc Jacobs gaat voor stoere statement zonnebrillen zowel in metaal, acetaat of een combinatie van beide. En ons favoriete Belgische brillenmerk Komono, zet deze zomer in op felle kleuren en ongeziene kleurenmixen.

Combineer jouw eyecatcher nu ook met één van onze brillenkettingen van Komono of Coco Bonito. Gedaan met zoeken naar die leesbril & oh zo stijlvol! Meer inspiratie nodig? Neem dan zeker een kijkje op onze Instagrampagina. Uiteraard staat ons team ook steeds klaar met tips & advies. 😉

Moederdag: 10% korting op zonnebrillen • Frames and Faces
Marc Jacobs €190

50% korting op zonneglazen

Bij aankoop van een zonnebril op sterkte, krijg je bij Frames and Faces 50%
korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen.
Deze actie geldt ook op het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril, maar hé… een nieuw exemplaar is toch zoveel leuker!

Laat je inspireren door onze fabulous frames van merken als: Tiwi, Max Mara, Ba&sh of Gigi Studios.

Winkelwagen