3 must-try sunnies voor een heerlijke nazomer

18 augustus 2023

3 nazomer zonnebrillen %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

Hello Indian summer

De bakhete temperaturen en de verbrande neuzen beginnen stilaan plaats te maken voor een heerlijke nazomer. Of zoals Instagram het zo mooi benoemt: Indian summer.

Start het najaar in stijl met een nieuwe look (gelukkig heb je dat bruine tintje nog). Bij een nieuwe outfit hoort natuurlijk een knaller van een zonnebril. En laat dat nu net iets zijn waar team Frames and Faces je bij kan helpen!

Wij gingen op zoek naar 5 ‘stunnin’ sunnies’ om mee te knallen in het najaar. Let’s go!

1. Ross & Brown – Dallas II

Deze zachtroze zonnebril van Ross & Brown is één van onze favorieten. Het strakke design in combinatie met de romantische kleur maakt deze frame ‘nothing but ordinary’.

Ja, deze topper kan je het best beschrijven als ‘mooi in zijn eenvoud. Geen opvallende logo’s of drukke motieven bij het Italiaanse merk Ross & Brown.

Wie op zoek is naar een degelijke klassieker met een ‘hoekske af’ neemt best eens een kijkje bij Ross & Brown. Betaalbare & eenvoudige frames in de mooiste kleuren.

2. Dick Moby – Singapore

Heerlijk nazomeren met de Singapore van Dick Moby? Daar geven we je geen ongelijk in. Deze zonnebril van ons favoriete ecologische merkje heeft het allemaal.

Wat als eerste opvalt, is de vernieuwende vorm van deze bril. Zag je ‘golfjes’ op de zijkant al? Deze verwijzingen naar de oceaan zal je bij Dick Moby wel vaker zien. Lees hier het volledige verhaal achter dit merk.

Geef toe, de combinatie tussen het rosékleurige frame en de donkergroene glazen is een fantastische match! Ook beschikbaar in de gouden kleur.

3. Kaleos – Kafuku

In onze top 3 mocht deze Kafuku van Kaleos niet ontbreken. Deze nieuwe donkerbruine zonnebril heeft een op-en-top stoer uiterlijk. Daar kunnen we niet om heen.

Wie op zoek is naar een massieve zonnebril met een krachtige look zit goed met de Kafuka. De donkere glazen en de brede veer maken het helemaal af. De donkerbruine kleur maakt het geheel dan weer net iets zachter.

Kaleos is een Spaans merk dat bekend staat om zijn eigenzinnige maar betaalbare frames. Ontdek ze allemaal in de winkel & op onze webshop.

Winkelwagen