Ross & Brown

New in Ross & Brown • Frames and Faces

Exclusief minimalisme

Deze collectie is een echte must-have voor iedereen die houdt van unieke brillen die jouw gezicht en persoonlijkheid laten spreken. Ross & Brown gaat steeds aan de slag met de meest iconische en tijdloze modellen in de geschiedenis van de bril. Een voor een hebben ze deze frames onder de loep genomen, vervolgens herwerkt, de pasvorm geoptimaliseerd en met verschillende kleuren gespeeld. Iedere bril wordt gemaakt uit innovatieve, lichte materialen. Het eindresultaat is een prachtige collectie in acetaat, metaal of een combinatie van beide.

Epic fact: je zal nooit iemand anders tegenkomen met dezelfde frame. Hoe kan dit, denk je? Omdat Frames and Faces de enige brillenwinkel in België is die het Italiaanse Ross & Brown mag verkopen. Een uniek frame voor jouw uniek face!

Benieuwd naar de collectie? Kom dan zeker eens binnen om ze uit te testen. Misschien is het model ‘Habana’ wel iets voor jou of ben je meer een ‘Paris’ personality. Jep, elke frame is vernoemd naar een andere stad en daarop geïnspireerd. Lees er alles over op de blog.

 

Gelijkaardige brillenmerken

We denken meteen aan het ecofriendly brillenmerk Dick Moby, maar fans van tijdloos design met een twist zijn ook bij Garrett Leight aan het juiste adres.

Ross & Brown brillen en zonnebrillen • Frames and Faces
Ross & Brown brillen en zonnebrillen • Frames and Faces
New in Ross & Brown • Frames and Faces
1 jaar Frames and Faces • Frames and Faces Deinze

1 jaar Frames and Faces

Lees nieuwsbericht

Valentijn: 14% korting op jouw bril of zonnebril • Frames and Faces

Valentijn: 14% korting op jouw bril of zonnebril

Lees nieuwsbericht