5 jaar Frames and Faces = korting!

17 maart 2024

5 jaar Frames and Faces = korting • Frames and Faces
5 jaar Frames and Faces = korting • Frames and Faces

Woohoo, wij vieren ons 5-jarig bestaan! Het lijkt nog gisteren, maar intussen is het al 5 jaar geleden dat Frames and Faces de deuren opende. En dat laten wij niet zomaar voorbijgaan…

5 jaar Frames and Faces = nieuwe website

Na een grondige make-over van de fysieke winkel, staken we ook onze website in een nieuw jasje. De informatieve pagina’s zijn uitgebreid en je kan op de webshop, naast het merk, nu ook filteren op kleur, materiaal én vorm! Ronde transparante zonnebril in acetaat? Check!

Test nu de webshop met al zijn nieuwigheden uit. Wij geven je alvast een goede reden.

10% korting op alle zonnebrillen

Om ons 5-jarig bestaan te vieren, zetten wij al onze friendly faces in de bloemetjes met een knaller van een kortingsactie! Wij trakteren namelijk met 10% korting op alle zonnebrillen! De korting is zowel geldig in de winkel als op de vernieuwde webshop. Gebruik de kortingscode HAPPY5.

Haast je naar onze (web)shop & laat je verrassen door de nieuwste frames voor de lente en zomer van 2024. Zoals jullie weten hebben we er een gloednieuwe collectie bij! Meet Max Mara Eyewear: luxueuze (zonne)brillen voor dames. Deze frames typeren zich door hun verfijnde details én betaalbaar prijskaartje.

Ook de merken die al lid waren van onze f(r)amily blijven innoveren! Bij Ross & Brown spot je bijvoorbeeld heel wat oversized frames in acetaat. Marc Jacobs gaat voor stoere statement zonnebrillen zowel in metaal, acetaat of een combinatie van beide. En ons favoriete Belgische brillenmerk Komono, zet deze zomer in op felle kleuren en ongeziene kleurenmixen.

5 jaar Frames and Faces = korting • Frames and Faces
5 jaar Frames and Faces = korting • Frames and Faces

Zonneglasactie

Draag jij een bril op sterkte? Dan is het altijd leuk om een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen beide brillen. Onze zonneglasactie is in dat geval mooi meegenomen. Je krijgt namelijk 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze korting geldt ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

Al kies je misschien liever een nieuw paar sunnies? Laat je inspireren door onze voorbije shoot of neem een kijkje op de vernieuwde webshop. Pas je de zonnebrillen liever eens in real life? Kom dan eens neuzen in onze winkel en geniet intussen van een drankje in onze gezellige zithoek.

Volg ons op TikTok & Instagram en kom wekelijks meer te weten rond onze acties, events & fabulous frames!

Winkelwagen