5 zonnebrillen die je nu moet hebben

29 juli 2020

5 zonnebrillen die je nu moet hebben• Frames and Faces Deinze

Ben je, net als ons, een huge fan van zonnebrillen, maar weet je nooit welke te kiezen? Of wil je je, gezien de maatregelen, eerst extra informeren vooraleer je onze winkel binnenstapt? We helpen je graag en bieden ook online advies! Daarom maakten we een lijstje van de 5 zonnebrillen die je nu moet hebben. Elke zonnebril past bij een andere specifieke look en zeg nu zelf, je kan nooit genoeg zonnebrillen hebben ? De trends zijnt trouwens perfect te combineren, zo hebben we sunnies die zowel oversized zijn als vintage vibes hebben.

5 zonnebrillen die je nu moet hebben• Frames and Faces Deinze

1. Color blocking

Wij worden meteen happy van deze wijnrode eyecatcher van Kendall and Kylie. De vrouwelijke lijnen in combinatie met het see-trough effect van transparante materialen, maken deze zonnebril een echt it-item. Deze look maak je af met een typisch zomerse outfit. Wil je het geheel wat subtieler? Met een jeans en leuke top kan je ook nooit missen!

Houd je van kleur, maar is rood niet jouw tint? We hebben een ruim assortiment aan toppers in verschillende kleuren: zoals ook in allerlei tinten groen, blauw, roze,… You name it, we have it!

2. Vintage vibes

Een havana print, rechthoekige vormen en een massieve brillenketting: deze kenmerken horen perfect bij het vintage plaatje! Laat dit nu net de zonnebril zijn die perfect met de ton-sur-ton hype matcht. De zonnebril komt prachtig uit én de look wordt meteen een tikkeltje stoerder.

3. Black and Gold

Ons favoriete duo aller tijden blijft zonder twijfel zwart en goud! Kaleos weet deze tijdloze trend te combineren met een funky design. Wat deze zonnebril extra speciaal maakt, zijn de materialen. Het fijne titanium past perfect bij de massieve ringen uit acetaat. Deze look in combinatie met een klassieke outfit, zorgt voor een hoog glamour gehalte!

Overtuigd van de combinatie zwart en goud, maar is jouw stijl eerder minimalistisch? Dan ben je bij Ray-Ban en Komono aan het juiste adres! Je vindt heel wat voorbeelden online en voor het volledige assortiment ben je altijd welkom in onze winkel ?

5 zonnebrillen die je nu moet hebben• Frames and Faces Deinze

5 zonnebrillen die je nu moet hebben• Frames and Faces Deinze

4. Peachy

Volgende in ons lijstje van de 5 zonnebrillen die je nu moet hebben: de peachy zonnebril. Waarom? Deze geeft kleur aan je gezicht en je kan ’em met elke outfit combineren! Dit design van Sunday Somewhere heeft een 8-hoekige vorm en is opnieuw gemaakt uit 2 materialen. Bovendien zit de peachy rand enkel bovenaan, wat de zachte look benadrukt. Kortom: Subtiel, zacht en toch uniek!

Benieuwd naar meer? We hebben nog heel wat unieke modellen in andere tinten nude in de winkel en op de webshop. Ook voor fijne gezichtjes is er keuze genoeg in deze stijl!

5. Go big or go home

Last but not least, de oversized trend! Annabelle schittert hier met een eyecatcher van Ba&sh. Deze zonnebril is ultra hoekig, wat ’em stoer en vrouwelijk tegelijk maakt. De tijdloze zwarte kleur zorgt ervoor dat je deze sunnie eeuwig kunt combineren.

Deze trend bestaat ook in zachtere versies zoals een dunnere rand, een vlindervorm of zachtere kleuren. Ben je een beetje overweldigd van alle keuze? Samen vinden we ongetwijfeld welke er best bij jou past. We zijn ervan overtuigd dat we voor ieder uniek gezicht de perfecte match hebben!

See you soon xxx

Winkelwagen