Fresh sunglasses: selected by Magali

17 februari 2021

Fresh sunglasses

Ready, set, go: het nieuwe zonnebrillen seizoen gaat volop van start & dus zijn er heel wat fresh sunglasses! Natuurlijk zijn er altijd enkele die ons hart nog een tikkeltje sneller laten slaan dan alle andere. In deze blog geeft onze collega Magali je een inkijk in haar favoriete sunnies. Benieuwd? Lees dan zeker verder ?

Diva alert met GIGIstudios

Let’s start with GIGIstudios, ons nieuwste “ladies only” merkje. Zoals jullie misschien al hebben gezien op onze stories zijn deze zonnebrillen echte eye-catchers. Van deze nieuwkomers is de “Vivienne” zonder twijfel mijn favoriet! De kleurencombo’s alleen al maken van deze fresh sunglasses een echt statement item. Dan hebben we nog niet eens over de vorm gesproken, oversized en toch super licht! Yep, ik ben fan!

Fab & eco-friendly met Dick Moby

Duurzaamheid zit ingebakken in het DNA van Dick Moby. Maar ook kwaliteit en fashion wordt hier niet vergeten. Zowel voor mannen als vrouwen, is er keuze genoeg. Hieronder spot je m’n favorietjes ? Van super retro unisex, naar ultra vrouwelijk!

Coolest blue frames

Een van de trendkleuren dit seizoen is blauw! En ook in de zonnebrillen spotten we deze kleur regelmatig. Zowel het Belgische Komono, als GIGIstudios weten er wel weg mee. Komono gaat voor coole city vibes en bij GIGIstudios mag het wat zachter. Welke verkies jij?

Details, details, details,…

Wat volgens mij niet mag ontbreken deze zomer, zijn brillenkettingen! Ze geven je look net dat tikkeltje extra & zijn bovendien super handig. Hoe vaak is jouw zonnebril wel al niet onhandig op de grond gevallen? Byebye krassen in je glazen, met deze fashionable items.

Winkelwagen